Stellar Data Recovery – Lider în recuperarea de date

Stellar este o companie lider in domeniul IT, care a revoluționat conceptul de recuperare de date cu software-ul său inteligent, simplu și servicii de înaltă calitate. Instrumentele de recuperare a datelor, reparare și optimizare a sistemului îi ajută pe clienti să își revină în urma unor situații de pierdere de date catastrofale.

Stellar Data Recovery (în versiunile Standard, Professional și Premium) este programul care oferă o modalitate simplă și rapidă de recuperare a datelor de diferite tipuri. Software-ul poate recupera fișiere media pierdute sau șterse accidental, fotografii, e-mailuri, documente de birou etc. Software-ul poate aplica diferite modalități de filtrare a datelor și de recuperare a fișierelor de pe partițiile de disc formatate. 
Stellar Data Recovery - Lider în recuperarea de date
Stellar Data Recovery poate recupera date de la toate tipurile de dispozitive de stocare, inclusiv hard disk-uri desktop, laptop-uri, hard disk-uri externe, carduri de memorie, SSD, carduri SD, Pendrive-uri, unități RAID, unități Blade server (servere lamă) etc.

Software-ul recuperează date pierdute sau șterse – documente, e-mailuri, imagini, videoclipuri, fișiere audio și multe altele – pe orice dispozitiv Windows. Software-ul tratează toate tipurile de situații de pierdere a datelor, inclusiv formatarea unității, coruperea discului, ștergerea fișierelor și multe altele. Poate recupera datele de la unitățile și partițiile formatate FAT, exFAT și NTFS. 

Recuperează fișierele dintr-un e-mail (pierdute sau șterse), inclusiv Microsoft Outlook (PST), Outlook Express (DBX), Exchange Server (EDB), Lotus Notes (NSF) și multe alte tipuri de fișiere. Cu acest program puteți recupera și datele pierdute și șterse de pe orice hard disk criptat, SSD sau o unitate amovibilă criptată cu BitLocker. Interesant este și faptul că Stellar Data Recovery oferă o caracteristică puternică pentru a recupera datele de pe suporturile optice zgâriate, corupte sau parțial arse.

Software-ul generează și afișează o previzualizare a tuturor fișierelor pierdute sau șterse în timp ce scanează un suport de stocare, iar utilitarul suplimentar Drive Monitor urmărește atributele cheie – temperatura, sănătatea unității și performanța – a unui hard disk pentru a ajuta la evitarea oricărei pierderi de date din cauza unei defecțiuni iminente a discului. Drive Monitor găsește și sectoarele defecte de pe unitatea dvs. pentru a evalua dacă poate rezista la un proces de recuperare a datelor.

Compania Stellar este certificată ISO 9001 (Certificarea Sistemului de Management al Calității) și ISO 27001 (Certificarea Sistemului de Management al Securității Informației).

Cei interesați de achiziționarea programului de top Stellar Data Recovery (pentru Windows), o pot face de aici:

P.S. În scurt timp vă voi oferi și un cupon de reducere pentru aceste produse.

UPDATE 06.03.2020

Cupon de reducere: PROMO10

Cuponul (10% reducere) poate fi aplicat până la data de 30 aprilie 2020 pentru Stellar Data Recovery (Standard, Professional și Premium).

 

 

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: