Steganos Online Shield VPN – Protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Steganos Online Shield VPN este o aplicație profesional proiectată pentru a proteja identitatea online, prin criptarea conexiunii la Internet.

Programul reușește să realizeze acest lucru printr-o serie de servere VPN din întreaga lume. Prin criptarea conexiunii, Steganos Online Shield VPN vă protejează împotriva urmăririi activităților online și a hackerilor, indiferent de locația în care vă aflați.

Printr-o promoție limitată, puteți avea acest program (ultima versiune) cu licență gratuită 1 an de zile.

Accesați pagina promoției. Introduceți adresa de e-mail, dați click pe butonul “Request Serialnumber”, apoi verificați e-mailul. Instalați de aici Steganos Online Shield VP, apoi activați programul (click pe “I have a serial number”). Veți primi un total de 2 GB de volum de trafic pe lună, timp de un an de zile. 

Sisteme de operare suportate: Windows și Android



Continuă lectura

AnteriorUrmător

5 comentarii la „Steganos Online Shield VPN – Protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

  1. extensia din firefox "do not track me" e suficienta,si nu afecteaza performantele pc-ului in nici un fel,asta pt cei ce folosesc mozille firefox

    1. Se pot încerca soluțiile de mai jos:

      1. Dacă sunt probleme în activarea programului, dezactivați mai întâi antivirusul și firewall-ul, apoi încercați din nou.
      2. Dacă ați introdus o adresă de Gmail în obținerea serialului, la verificarea e-mailului nu traduceți mesajul primit (serialul se va schimba și nu va fi unul valid).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.