Sphero a lansat BB-8, jucărie Star Wars

Sphero, compania din spatele unor accesorii pentru telefon foarte distractive, a realizat un parteneriat cu Disney pentru a crea o jucărie inteligentă bazată pe noul roboţel din Star Wars The Force Awakens: BB-8. Anunțul a fost făcut și în cadrul evenimentului IFA 2015, informează Go4it.ro.

BB-8 de la Sphero va încerca să imite cât mai bine personajul din film. Acesta este construit dintr-o bilă care îndeplineşte funcţia de rotaţie necesară mişcării şi capul roboţelului, care se mişcă într-un mod autentic. Controlul jucăriei este realizat exclusiv prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone sau tabletă, aceasta putând fi ghidată în timp real, sau lăsată să patruleze prin cameră după bunul plac. Jucăria poate să detecteze obstacole şi să le evite, iar întregul său traseu este înregistrat pentru a memora locurile prin care nu poate să treacă. 

Aplicaţia include şi alte funcţii interesante precum comenzi pentru a realiza gesturi precum „da” sau „nu”, afişarea unor holograme folosind tehnologia AR de pe telefon, cât şi posibilitatea de a monitoriza temperatura internă a dispozitivului. Încărcarea se face folosind o staţie dedicată cu branding Star Wars. BB-8 poate fi precomandat pe site-ul Sphero la prețul de 150$, lansarea oficială fiind programată luna viitoare.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.