SoftMaker Office Standard 2016 – Licență gratuită

SoftMaker Office Standard 2016 este o suită de aplicații de birou de top, oferă 100% compatibilitate cu documente Microsoft Word, Excel și PowerPoint şi include o serie de caracteristici  pentru crearea, vizualizarea și editarea documentelor personale și de afaceri. Pachetul include TextMaker 2016, PlanMaker 2016, SoftMaker Presentations 2016, BasicMaker 2016 și o versiune îmbunătățită a Mozilla Thunderbird.

SoftMaker Office 2016 citește perfect formatele moderne Microsoft DOCX, XLSX, PPTX și poate salva și în aceste formate. Suita vă permite, de asemenea, să deschideți și să salvați fișiere OpenDocument – ODF (compatibile cu OpenOffice și LibreOffice). Suita are o interfață și o funcționalitate foarte asemănătoare cu alte programe de acest gen. Instalarea programului este rapidă și ușoară. 

Pentru a obține o licență gratuită pentru acest program urmați pașii de mai jos:

1. Accesați pagina promoției

2. Completați formularul cu datele personale.

3. Serialul va veni la adresa de e-mail specificată în formular.

4. Descărcați SoftMaker Office Standard 2016 pentru Windows (Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP) și instalați-l pe computer.

NOTĂ: Aceasta este o licență pe viață pentru uz personal. Nu există posibilitatea de a face upgrade la o versiune mai nouă a programului (upgrade-uri disponibile numai în versiunea 2016). 

Instalați și SoftMaker Office 2016 Service Pack.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.