HOME / Software / SoftMaker FreeOffice 2018: o alternativă gratuită la Microsoft Office

SoftMaker FreeOffice 2018: o alternativă gratuită la Microsoft Office

SoftMaker FreeOffice 2018 este o suită de aplicații de birou de top, oferă 100% compatibilitate cu documente Microsoft Word, Excel și PowerPoint şi include o serie de caracteristici  pentru crearea, vizualizarea și editarea documentelor personale și de afaceri. Pachetul include TextMaker 2018, PlanMaker 2018 și SoftMaker Presentations 2018.

SoftMaker FreeOffice 2018 citește perfect formatele moderne Microsoft DOCX, XLSX, PPTX și poate salva și în aceste formate. Programul vă permite, de asemenea, să deschideți și să salvați fișiere OpenDocument – ODF (compatibile cu OpenOffice și LibreOffice). Softul are o interfață și o funcționalitate foarte asemănătoare cu altele de acest gen. 

FreeOffice 2018 se bazează pe SoftMaker Office 2018, suita de ultimă generație de la SoftMaker. Prin urmare, aceasta prezintă numeroase îmbunătățiri pe care SoftMaker le-a introdus în versiunea comercială.

Pentru a descărca produsul, accesați această pagină și completați formularul cu datele personale. După completarea datelor personale, descărcați produsul pentru Windows, Linux sau Android. Serialul va veni la adresa de e-mail specificată în formular.

SoftMaker FreeOffice 2018: o alternativă gratuită la Microsoft Office

Citește și

Ofertă specială pentru produsele Bitdefender 2020 (p)

Suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2020 este capabilă să ofere utilizatorilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.