Soft Organizer Pro – Licență gratuită

Soft Organizer este un program de administrare a aplicațiilor Windows foarte simplu. Cu Soft Organizer puteți instala noi aplicații și puteți urmări complet activitatea acestora. Aceasta vă permite dezinstalarea completă a acelor aplicații mia târziu, inclusiv a urmelor lăsate de acestea în computer. Dacă un program nu a fost urmărit în timpul instalării și acum trebuie înlăturat, acest instrument poate efectua o căutare minuțioasă pentru a găsi și înlătura toate urmele lăsate în sistem.

În cazul în care o actualizare este disponibilă pentru unul din programele instalate, iar acel program nu se poate atualiza automat, Soft Organizer vă trimite o notificare.

Atunci când vizualizați lista programelor instalate și descoperiți unele aplicații necunoscute, puteți afla mai multe despre acestea prin consultarea descrierii acelei aplicații (funcție ce nu este valabilă pentru toate aplicațile)

Mulțumită sistemului de notare înglobat în Soft Organizer puteți vedea aplicațiile de proastă calitate, cele prost concepute sau chiar periculoase. Notarea arată procentajul utilizatorilor care au dezinstalat programul la scurt timp după instalare. Cu cît procentul de dezinstalare este mai ridicat, cu atât mai suspicioasă pare aplicația.

Soft Organizer Pro - Licență gratuită

Iată câteva funcții importante ale Soft Organizer:

  • Interfață accesibilă și ușor de folosit, nefiind încărcată excesiv și deloc complicată pentru utilizatori. Fiecare detaliu este simplificat la maxim pentru o înțelegere ușoară a programului.
  • Conține toate opțiunile necesare pentru instalare, dezinstalare și actualizare programe.
  • Deși este ușor de folosit, programul este foarte util și pentru utilizatorii experimentați, pentru că dispune de setări avansate, chiar dacă acestea nu se găsesc la vedere. Acest program face procedurile de instalare și dezinstalare mult mai ușoare, oferind în același timp funcții complete.

Pentru a avea Soft Organizer Pro, instalați aplicația de aici (versiunea 8.11 – penultima).

Serial:

AEEAYA-DG5Y9C-J8APVE-KEATMC-YVRV2M-9LLEFT-CTW8JL-KBW29Z-4W2S

NOTĂ:

  • Aceasta este o licență pe viață numai pentru versiunea 8.11.
  • Nu există actualizări gratuite pentru versiunile viitoare.
  • Nu există suport tehnic gratuit.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.