Acasă Diverse Soft Organizer 5.0 – Aplicație concepută pentru a instala și dezinstala complet...

Soft Organizer 5.0 – Aplicație concepută pentru a instala și dezinstala complet programe (Licență gratuită)

15
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Soft Organizer este o aplicație excelentă și ușor de folosit concepută pentru a instala și dezinstala complet programe. Aplicațiile pot fi instalate cu un sistem de urmărire, ceea ce înseamnă că instrumentul înregistrează toate locurile din sistem unde programul instalat urmărit a lăsat urme. Pe viitor, aceste date vă permite să înlăturați acel program complet, inclusiv resturile de date care pot fi lăsate în sistem după dezinstalarea obișnuită a programelor din Control Panel.


Soft Organizer 5.0Soft Organizer este echipat cu un mecanism de căutare ce ajută la găsirea urmelor programelor care nu au fost urmărite automat. Pentru programele pe care doriți să le păstrați instalate, Soft Organizer poate verifica versiuni noi disponibile și vă poate notifica când acestea sunt disponibile cu un simbol ce apare în lista de aplicații. Sistemul de clasificare vă pune la dispoziție un mod de localizare și de dezinstalare a produselor nedorite și de calitate proastă. 

Pentru a primi o licență gratuită Soft Organizator, urmați acești pași:
  1. Descărcați Soft Organizer 5.0.
  2. Instalați Soft Organizator – nu aveți nevoie de un cod de licență, aplicația fiind înregistrată și activată.
Sisteme de operare suportate: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP 32 | 64-bit

Notă: Aceasta este o licență pe viață doar pentru versiunea 5.0 (ultima disponibilă) și nu veți putea face upgrade la o versiune ulterioară.