• Fără categorie

SlimCleaner, Slim Computer și SlimDrivers – Programe de tweaking și optimizare a calculatorului

SlimCleaner este un utilitar puternic și complex pentru a ajuta utilizatorii de calculator ( începători dar și avansați ) să optimizeze și să curețe sistemul de operare pentru rularea lui mai rapidă. SlimCleaner folosește tehnologia cloud pentru a analiza configurarea sistemului și să facă recomandări pe baza unui însemnat colectiv de cercetare de profesioniști IT, tehnicieni și utilizatori de calculatoare din întreaga lume.

SlimCleaner este o aplicație utilă, ce a fost creată pentru a vă ajuta la curățarea și optimizarea sistemului în întregime. 

Descărcați programul de aici ( v4.0 ). 

Deasemenea, puteți descărca gratuit alte două programe absolut necesare calculatorului dumneavoastră, de la același producător:


SlimComputer 1.3
Eliminați programele nedorite, intrările din Startup și serviciile inutile, pentru a face calculatorul dumneavoastră să funcționeze mai rapid.

Descărcați programul de aici.

SlimDrivers 2.2 – Actualizări de drivere automate.
Notă – Pentru versiunea gratuită, actualizările de drivere se pot face doar individual ( pentru fiecare driver actualizat  ). Opțiunea “Download All” ( automată ) este disponibilă numai în versiunea Plus.Descărcați programul de aici.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.