Acasă Diverse Simply Good Pictures 5 – Program complet pentru optimizarea automată a fotografiilor...

Simply Good Pictures 5 – Program complet pentru optimizarea automată a fotografiilor (Licență gratuită)

103

Simply Good Pictures este unul dintre cele mai bune programe de optimizare a imaginii complet automatizate. Procesul de automatizare foto consistă în proceduri complexe conectate fizic-vizuale și matematice, ceea ce permite programului să analizeze o poză precis, să optimizeze poza vizual și să o facă să arate mult mai bine.

Cele mai importante componente sunt reconstituirea inteligentă a pozei, așa cum aceasta a fost percepută inițial de ochiul uman. În același timp, recunoașterea inovativă selectivă a obiectelor asigură că doar părți relevante din poză sunt optimizate. Dinamica pozelor va fi extinsă, fețele ca părți ale pozelor vor fi recunoscute, și în concordanță cu relevanță calculată, este corectată expunerea, culorile și umbrele sunt deschise. Programul decide singur ce părți ale pozei vor fi optimizate.
Simply Good Pictures 5 - Program complet pentru optimizarea automată a fotografiilor (Licență gratuită)
 
Simply Good Pictures 5 poate fi obținut gratuit printr-o promoție limitată. Pentru a beneficia de promoție, accesați aici și introduceți datele personale cerute, apoi dați click pe butonul „Seriennummer anfordern”. Imediat vi se va afișa serialul cerut, dar îl veți primi și prin e-mail.

Descărcați și instalați Simply Good Pictures 5, apoi inserați în produs serialul obținut.