Sfaturi de la un fost șef al Biroului Naţional de Cyber Security din Israel

Online este unul dintre cuvintele esenţiale ale secolului 21. Identitatea noastră şi multe dintre activităţile zilnice s-au mutat în mediul virtual şi ne bucurăm de avantajele pe care ni le oferă utilizarea internetului. Dar expunerea la care ne supunem în mod voluntar vine la pachet şi cu riscuri, pentru că sistemele informatice sunt vulnerabile în faţa atacurilor cibernetice.

Sfaturi de la un fost șef al Biroului Naţional de Cyber Security din Israel

Astăzi nu mai ai nevoie de arme pentru a comite un atac terorist. Poţi arunca în aer orice companie energetică. Nu este simplu, nu este o chestiune pentru 1-2 oameni, durează ani, costă milioane, dar se poate face, spune Rami Efrati, fost șef al BirouluiNaţional de Cyber Security din Israel, într-un interviu pentru emisiunea „Pașaport Diplomatic”, DIGI24.

Interviul îl puteți urmări aici: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/atentie-la-tasta-enter-sfaturi-de-la-un-fost-sef-al-biroului-national-de-cyber-security-din-israel-1180690

Citește și

Având în vedere că astăzi încetează suportul pentru Windows 7, Kaspersky vine cu câteva precizări, din perspectiva securității: Suportul pentru Windows 7 încetează astăzi, 14 ianuarie 2020, moment din care Microsoft nu va mai oferi asistență tehnică sau actualizări de software. În consecință. acest sistem de operare va deveni un risc de securitate pentru utilizatorii individuali și companii, având în vedere că vulnerabilitățile nu vor mai fi remediate.

Câteva precizări și sfaturi după încheierea suportului pentru Windows 7

Având în vedere că astăzi încetează suportul pentru Windows 7, Kaspersky vine cu câteva precizări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.