Acasă Diverse Sfaturi de la un fost șef al Biroului Naţional de Cyber Security...

Sfaturi de la un fost șef al Biroului Naţional de Cyber Security din Israel

16
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Online este unul dintre cuvintele esenţiale ale secolului 21. Identitatea noastră şi multe dintre activităţile zilnice s-au mutat în mediul virtual şi ne bucurăm de avantajele pe care ni le oferă utilizarea internetului. Dar expunerea la care ne supunem în mod voluntar vine la pachet şi cu riscuri, pentru că sistemele informatice sunt vulnerabile în faţa atacurilor cibernetice.

Astăzi nu mai ai nevoie de arme pentru a comite un atac terorist. Poţi arunca în aer orice companie energetică. Nu este simplu, nu este o chestiune pentru 1-2 oameni, durează ani, costă milioane, dar se poate face, spune Rami Efrati, fost șef al BirouluiNaţional de Cyber Security din Israel, într-un interviu pentru emisiunea „Pașaport Diplomatic”, DIGI24.

Interviul îl puteți urmări aici: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/atentie-la-tasta-enter-sfaturi-de-la-un-fost-sef-al-biroului-national-de-cyber-security-din-israel-1180690