Home / Online / Servicii recomandate pentru descărcarea automată a aplicaţiilor populare pentru Windows, Linux şi Mac

Servicii recomandate pentru descărcarea automată a aplicaţiilor populare pentru Windows, Linux şi Mac

Sunt momente când suntem nevoiţi să reinstalăm sistemul de operare, motivele fiind nenumărate (erori grave, deteriorarea unor fişiere de sistem, viruşi…etc).


Dacă este necesară o reinstalare a sistemului de operare (mai ales a Windows-ului), va trebui să instalăm din nou şi toate programele pe care le-am folosit înainte, acest lucru însemnând pierderea de timp preţios, de multe ori aceste operaţiuni durând chiar mai mult decât instalarea sistemului de operare în sine.

Există mai multe servicii recomandate ce-ţi permit să instalezi toate programele de care ai nevoie dintr-un singur click, indiferent de sistemul de operare pe care-l foloseşti. Aceste servicii permit utilizatorilor să facă o selecţie dintr-o listă mare de aplicaţii disponibile (majoritatea gratuite), pentru a le instala imediat şi automat pe calculator.

Pentru Windows și Android

  1. Ninite
  2. Freenew
  3. Allmyapps
  4. FileHippo
  5. PortableApps (lansator de aplicații portabile dintre cele mai cunoscute, pentru a le descărca și lansa pe calculator de pe un stick USB, hard disk portabil, player media cu suport de date, CD sau DVD….etc)

Pentru Linux (Ubuntu)

  1. Ubuntu Software Centre

Pentru Mac

  1. Get Mac Apps
  2. macapps.link
Servicii recomandate pentru descărcarea automată a aplicaţiilor populare pentru Windows, Linux şi Mac

CITEȘTE ȘI

Ce au căutat românii pe Google în 2018

Potrivit unui clasament dat publicităţii miercuri de Google, gigantul american al internetului, bacalaureatul și evaluarea națională …