1. Home
  2. /
  3. Security
  4. /
  5. Securitate portabilă cu noul Emsisoft Emergency Kit 11

Securitate portabilă cu noul Emsisoft Emergency Kit 11

Emsisoft a lansat recent Emsisoft Emergency Kit 11, o colecție de tool-uri care pot fi utilizate fără instalarea software-ului (100% portabil), cu scopul de a scana și curăța computerele infectate.


Scanner Emsisoft Emergency Kit este un scanner puternic ce include interfață grafică și care te ajută să scapi de viruși , troieni, spyware, adware, viermi, dialers, keyloggers și alte aplicații potențial periculoase (PUPs).

Emsisoft Commandline Scanner conține acceași funcționalitate ca Emergency Kit Scanner dar fără a avea o interfață grafică de utilizator. Instrumentul commandline (gratuit doar 30 de zile) este creat în special pentru utilizatorii cu experiență.

Emsisoft Emergency Kit

Recomandare: Extrageți conținutul Emsisoft Emergency Kit 11 într-un stick USB pentru a vă face propriul instrument universal de scanare și curățare a PC-urilor infectate.


Notă: Emsisoft Emergency Kit 11 funcționează excelent în combinație cu orice alt antivirus sau program anti-malware.

Mai multe informații despre lansarea Emsisoft Emergency Kit 11 găsiți pe blogul Emsisoft. Pentru cei interesați, Emsisoft Emergency Kit 11 Pro poate fi achiziționat de aici.

Descărcați Emsisoft Emergency Kit 11 de aici.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *