Home / Security / SecureAPlus Premium – Licență gratuită 2 ani de zile (Promoție limitată)

SecureAPlus Premium – Licență gratuită 2 ani de zile (Promoție limitată)

SecureAPlus este o soluție de securitate pentru computere care protejează in orice moment computerul dvs. de malware și viruși. Veți primi combinat o aplicație puternică Whitelisting, 11 Anti-Viruși în cloud cu Universal AV (Ahnlab, AVG, Avira, ClamWin, Emsisoft, ESET, McAfee, Microsoft Security Essentials, QuickHeal, Sophos, TotalDefenseși un program eficient Offline AV (Clam AV). SecureAPlus este soluția de securitate de care aveți nevoie.

Tehnologia redutabilă a aplicației Whitelistening asigură că doar aplicațiile pe care le autorizați vor rula pe computerul dvs. Toate atacurile malicioase pe care utilizatorii neavizați le pot scăpa sunt blocate și detectate. Dvs. sunteți singura persoană care are controlul și nimeni altcineva. Și partea cea mai bună este ca acest program este rapid și ușor de folosit – după scanarea inițială a întregului sistem (va dura ceva timp), următoarele scanări vor dura doar un minut pentru a fi complete.

Pentru a asigura protecția datelor și pentru perioadele când nu sunteți conectați la internet, SecureAPlus include de asemenea (opțional) Offline Anti-Virus care este extrem de eficient în ștergerea virușilor de tip document. Este perfect pentru a vă asigura computerul indiferent unde vă aflați.

Pentru a avea versiunea Premium, urmați pașii de mai jos (pașii de urmat pentru activare găsiți și pe această pagină):

1. Descărcați SecureAPlus Premium (ultima versiune)

2. După instalare, deschideți aplicația.

3. Deschideți Info & Licenses în fereastra principală SecureAPlus. 

4. Creați un cont prin selectarea “Sign up for a free SecureAPlus account”, sau conectați-vă cu un cont existent.

5. Introduceți codul promoțional de mai jos în “Info&Licenses” – “Enter Activation Code” și apăsați pe “Redeem” (introduceți și adresa de e-mail):

0516-794E-8916-6F75

6. Licența dvs. va fi actualizată la Premium. Reporniți SecureAPlus sau reporniți computerul pentru a vedea modificările.

SecureAPlus Premium - Licență gratuită 2 ani de zile (Promoție limitată)
Important:

  • Licența Premium este valabilă 2 ani de zile și poate fi folosită doar pentru uz casnic 
  • Veți avea actualizări gratuite pe toată durata licenței.
  • Veți obține suport tehnic gratuit prin e-mail: support@secureage.com
  • Aveți posibilitatea să instalați sau să reinstalați aplicația, dar trebuie să activați licența înainte de sfârșitul promoției. Promoția este limitată.

CITEȘTE ȘI

Bitdefender Black Friday: Toate produsele din gama 2019 cu reducere de 60%!

Gama de produse Bitdefender 2019 continuă să se dezvolte pe baza istoricului Bitdefender ca furnizor …