Acasă Antivirus SecureAPlus Essentials – Licență gratuită 3 ani

SecureAPlus Essentials – Licență gratuită 3 ani

470
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

SecureAPlus este o soluție de securitate pentru computere care protejează în orice moment computerul dvs. de malware și viruși. Veți primi combinat o aplicație puternică Whitelisting, 10 antiviruşi în cloud cu Universal AV (Avast, AVG, Avira, ClamWin, Emsisoft, F-Prot, F-Secure, McAfee, Microsoft Security Esssentials, Sophosși un motor antivirus autonom (SecureAge APEX) bazat pe tehnologii de învățare automată și inteligență artificială. SecureAge Technology este o companie din Singapore.

Tehnologia redutabilă a aplicației Whitelisting asigură că doar aplicațiile pe care le autorizați vor rula pe computerul dvs. Toate atacurile malicioase pe care utilizatorii neavizați le pot scăpa sunt blocate și detectate. Dvs. sunteți singura persoană care are controlul și nimeni altcineva. Și partea cea mai bună este ca acest program este rapid și ușor de folosit – după scanarea inițială a întregului sistem (va dura ceva timp), următoarele scanări vor dura doar un minut pentru a fi complete.

Pentru a asigura protecția datelor și pentru perioadele când nu sunteți conectați la internet, SecureAPlus include de asemenea (opțional) Offline Anti-Virus care este extrem de eficient în ștergerea virușilor de tip document. Este perfect pentru a vă asigura computerul indiferent unde vă aflați. Pentru mai multe informații accesați aici.

Pentru a avea versiunea Essentials accesaţi această pagină (pașii de urmat pentru activare găsiți pe această pagină). Completaţi formularul, verificaţi e-mailul și activați contul nou creat. Logați-vă și instalați SecureAPlus Essentials.

SecureAPlus Essentials - Licență gratuită 3 ani

SecureAPlus Essentials - Licență gratuită 3 ani

Important:

  • Licența este valabilă 3 ani și poate fi folosită doar pentru uz casnic.
  • Veți primi actualizări gratuite pe toată durata licenței.
  • Veți obține suport tehnic gratuit prin e-mail: support@secureage.com
  • Aveți posibilitatea să instalați sau să reinstalați aplicația, dar trebuie să activați licența înainte de sfârșitul promoției.
  • La expirarea licenței Essentials, SecureAPlus trece automat la versiunea Lite (gratuită).