SecureAPlus Essentials – Licență gratuită 2 ani de zile (Promoție limitată)

SecureAPlus este o soluție de securitate pentru computere (Made in Singapore) care protejează în orice moment computerul dvs. de malware și viruși. Veți primi combinat o aplicație puternică Whitelisting, 11 Anti-Viruși în cloud cu Universal AV (Ahnlab, AVG, Avira, ClamWin, Emsisoft, ESET, McAfee, Microsoft Security Essentials, QuickHeal, Sophos, TotalDefenseși un program eficient Offline AV (Clam AV). 

Tehnologia redutabilă a aplicației Whitelistening asigură că doar aplicațiile pe care le autorizați vor rula pe computerul dvs. Toate atacurile malicioase pe care utilizatorii neavizați le pot scăpa sunt blocate și detectate. Dvs. sunteți singura persoană care are controlul și nimeni altcineva. Și partea cea mai bună este ca acest program este rapid și ușor de folosit – după scanarea inițială a întregului sistem (va dura ceva timp), următoarele scanări vor dura doar un minut pentru a fi complete.

Pentru a asigura protecția datelor și pentru perioadele când nu sunteți conectați la internet, SecureAPlus include de asemenea (opțional) Offline Anti-Virus care este extrem de eficient în ștergerea virușilor de tip document. Este perfect pentru a vă asigura computerul indiferent unde vă aflați.

Pentru a avea versiunea Essentials, urmați pașii de mai jos (pașii de urmat pentru activare găsiți și pe această pagină):

1. Descărcați SecureAPlus (ultima versiune)

2. După instalare, deschideți aplicația.

3. Deschideți “Info & Licenses” în fereastra principală SecureAPlus. 

4. Introduceți codul promoțional de mai jos în “Info&Licenses” – “Enter Activation Code”, adresa de e-mail (va fi folosită pentru a crea un cont nou) și apăsați pe “Redeem”:

8FA8-6F1A-1D78-88AF

5. Licența dvs. va fi actualizată la Essentials. Reporniți SecureAPlus sau reporniți computerul pentru a vedea modificările (din meniul “Info&Licenses”).

6. Un e-mail cu date de înregistrare va fi livrat la adresa de e-mail specificată, inclusiv un cod de licență care poate fi utilizat la reinstalarea programului. Salvați aceste date.

SecureAPlus Essentials - Licență gratuită 2 ani de zile (Promoție limitată)Important:

  • Licența este valabilă 2 ani de zile și poate fi folosită doar pentru uz casnic 
  • Veți primi actualizări gratuite pe toată durata licenței.
  • Veți obține suport tehnic gratuit prin e-mail: support@secureage.com
  • Aveți posibilitatea să instalați sau să reinstalați aplicația, dar trebuie să activați licența înainte de sfârșitul promoției. Promoția este limitată.
NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!