Acasă Online Se apropie Black Friday Pro la F64. Reduceri de până la 65...

Se apropie Black Friday Pro la F64. Reduceri de până la 65 %

5
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

În perioada 14-16 octombrie 2016, F64 te invită la reduceri substanțiale pentru numeroase produse din gama pro, cu ocazia Black Friday Pro, aflat deja la a patra ediție.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt echipamentele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și ultrazoom-uri, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C potivite măcar ca back-up. Alături de acestea, F64 va pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să vă completați trusa de profesioniști.

Reducerile de până la 65 % vor începe în noaptea de joi spre vineri, la ora 00:00 și vor fi vizibile în pagina dedicată acestei campanii.

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday Pro, folosind mecanismul de whislist! Acolo îți poți adăuga produsele pe care le urmărești, după care vei primi pe email un newsletter personalizat cu ele, dacă acestea sunt incluse în perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu ceva timp înainte de startul oficial al campaniei.

Pentru comenzi, ai la dispoziție varianta online sau magazinul din Bd. Unirii nr. 45.

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja. De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile.

Black Friday Pro la F64 va începe pe 14 octombrie, la 00:00!

Se apropie Black Friday Pro la F64. Reduceri de până la 65 %