România, în topul țărilor cu cea mai rapidă conexiune publică Wi-Fi

Rotten Wi-Fi, un serviciu de testare care evaluează rețele publice Wi-Fi, bazate pe viteza și satisfacția clienților, spune că a găsit cele 20 de țări din lume care oferă cea mai bună experiență Wi-Fi publică.
 
Compania spune că, pe baza datelor colectate, a măsurat și evaluat calitatea hotspot-urilor publice Wi-Fi în 172 de țări din întreaga lume. Nu este clar cât de exacte sunt datele, ținând cont că acestea au fost adunate de mai multe persoane din întreaga lume, la momente sau intervale de timp diferite.

Surprinzător, țări precum Coreea de Sud, China, și Japonia nu au apărut în listă, chiar dacă alte studii au evaluat aceste țări ca având viteze de internet super-rapide. 

Infograficul  de mai jos arată constatările serviciului Rotten Wi-Fi. Se pare că Lituania domină competiția atunci când vine vorba vitezele medii de download și upload găsite în rețelele publice de Wi-Fi. România ocupă locul 5 în acest top, cu o viteză medie de download de 11,32 Mbps și o viteză de upload de 7,31 Mbps.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.