RoboForm Everywhere – Licență gratuită 1 an de zile

Câte parole încercați să vă amintiți? Între conturile de e-mail, cele de banking, paginile pentru cărțile de credit și multe altele, nu e deloc greu să vă imaginați că aveți o groază de date de login pe care trebuie să vi le amintiți. 

RoboForm Everywhere - Licență gratuită 1 an de zile

Dar dacă nu vreți să vă scrieți parolele pe o hârtie și să vă periclitați astfel siguranța datelor, ce puteți face? Simplu. Folosiți RoboForm Everywhere!

Acum este mai ușor ca niciodată să vă logați în paginile web favorite și în aplicații. RoboForm face procesul foarte ușor prin salvarea automată, iar apoi prin introducerea numelui de utilizator și a parolei. Trebuie doar să faceți un click și procesul de login este ca și cum ați salva o pagină web la favorite. Nu va mai trebui să vă aduceți aminte sau să tastați vreo parolă. Generatorul de parole RoboForm creează parole sigure aleatorii de orice lungime pentru fiecare pagină web în parte, făcându-le mai sigure.

Folosiți funcția RoboForm Identities pentru a stoca în siguranță numele dvs., adresa, e-mailul, cărțile de credit și alte date personale. Trebuie doar să faceți click pe RoboForm Identity pentru a completa formularele web automat. Economisiți timp fără să trebuiască să tastați inutil! 

Pentru a avea licență gratuită timp de 1 an de zile pentru PC și dispozitive mobile, accesați pagina promoției, dați clic pe butonul “DOWNLOAD ROBOFORM EVERYWHERE NOW” și înregistrați-vă pentru a obține o licență personală. Descărcați și instalați programul creând un cont nou.

Descărcați RoboForm Everywhere de aici.

NOTĂ: Pentru a activa licența, accesați www.roboform.com/key Introduceți acreditările contului RoboForm (e-mail și parola principală) și faceți clic pe Sign In. Introduceți cheia de licență RoboForm primită și faceți clic pe “Trimiteți”. Completați detaliile și faceți clic pe “Trimiteți”.

Condițiile ofertei:

  • Oferta este valabilă pentru 1 an numai pentru utilizatori noi.
  • Versiunile noi sunt disponibile pe toată durata licenței.
  • Nu există suport tehnic gratuit.
Pentru ajutor, tutoriale despre cum să folosiți acest program găsiți aici.
NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!