Acasă Diverse RO Hacked: Registrul atacurilor cibernetice din România

RO Hacked: Registrul atacurilor cibernetice din România

45
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

RO Hacked este registrul de atacuri cibernetice realizat asupra site-urilor ce își desfășoară activitatea în România. Monitorizând principalele agregatoare de atacuri cibernetice, dar având și posibilitatea de a primi rapoarte din partea vizitatorilor site-ului, RO Hacked oferă informații în timp real cu privire la atacurile cibernetice ce vizează serverele și site-urile din România.

Realizând o imagine de ansamblu atât asupra securității spațiului cibernetic românesc din prisma atacurilor realizate cât și a serverelor compromise sau targetate, site-ul dorește să ajute utilizatorii obișnuiți să înțeleagă că orice site poate deveni o țintă, indiferent de mărimea sau importanța acestuia. 

RO Hacked este conceput, dezvoltat și întreținut de Bit Sentinel, o companie de securitate cibernetică din România ce are ca scop protejarea afacerii dvs. împotriva amenințărilor cibernetice, oferind o varietate de servicii, inclusiv teste de penetrare, protecția malware, recuperare atacuri cibernetice, atenuarea atacurilor 0day, audit de securitate, training și concursuri. Deținătorul companiei este Andrei Avădănei, fondatorul worldIT.info, președintele Cyber Security Research Center din România – CCSIR, o organizație non-guvernamentală care susține DefCamp – cea mai mare Conferință Cyber Security & Hacking din Europa Centrală și de Est.

Bit Sentinel este și coordonatorul tehnic pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC), care va avea loc la București în toamna acestui an.

Toate informațiile accesibile pe site-ul RO Hacked sunt colectate fie din surse publice, fie reprezintă notificări din partea vizitatorilor. RO Hacked indexează în acest moment 13.501 de site-uri din România ce au fost ținta unor atacuri cibernetice de la data de 3 Martie 2015 până în prezent.

Registrul atacurilor cibernetice din România poate fi accesat aici

RO Hacked: Registrul atacurilor cibernetice din România