Acasă Online Rezultate Sondaj: Ce motor de căutare folosești?

Rezultate Sondaj: Ce motor de căutare folosești?

13
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Acum câteva luni am lansat un sondaj cu întrebarea „Ce motor de căutare folosești?”

Scopul acestui sondaj (sper că v-ați dat seama) a fost de a afla ce motoare mai sunt folosite de utilizatori în căutarea pe internet, în afară de Google. Era clar că motorul de căutare Google este cel mai folosit și de către vizitatorii acestui blog, dar eram curios dacă mai sunt folosite și altele, și care ar fi acelea. DuckDuckGo, unul din cele mai folosite motoare de căutare în străinătate din ultima vreme, a avut și în acest sondaj câteva voturi, dar nu așa de multe față de cum m-aș fi așteptat. Yahoo! s-a situat pe locul trei în acest sondaj, urmat de Yandex și Baidu


Notă: Am decis încheierea acestui sondaj datorită unor probleme/erori descoperite în ultima perioadă în pluginul folosit pentru aceste sondaje.
 
Rezultate sondaj: