Acasă Online Rezultate Sondaj: Care companie de testare a programelor antivirus vi se pare...

Rezultate Sondaj: Care companie de testare a programelor antivirus vi se pare cea mai de încredere?

16
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Pe la începutul acestei veri am lansat un sondaj cu întrebarea „Care companie de testare a programelor antivirus vi se pare cea mai de încredere?” 


Cea mai buna metodă de a verifica pretențiile producătorului legate de programul antivirus dezvoltat este aflarea rezultatelor testelor efectuate de laboratoare independente. Cele mai respectate dintre laboratoare sunt în acest moment AV-Test din Germania, AV Comparatives din Austria și Virus Bulletin din Anglia. Lista celor mai bune laboratoare independente de testare continuă (ordinea este aleatorie) cu Dennis Tehnology Labs, MRG Effitas, NSS Labs, PC Security Labs, Certificațion Labs și Matousec.
Rezultate sondaj:
  • Totalul voturilor din cadrul acestui sondaj a fost de 160
  • Un număr de 69 de votanți (43,13%%) au ales AV-Test ca cea mai de încredere companie de testare a programelor antivirus
  • 57 voturi (35,63%) au fost pentru AV-Comparatives
  • 12 voturi (7,5%) pentru Virus Bulletin
  • PC Security Labs a obținut 5 voturi, urmat de Matousec (4 voturi) și Certification Labs (3 voturi) 
  • Celelalte companii de testare incluse în acest sondaj nu au prezentat prea mare interes din partea voastră, voturile date fiind nesemnificative
  • Răspunsurile date de utilizatori au fost în număr de 6 și le puteți vedea în imaginea de mai jos