Acasă Licențe Gratuite Reg Organizer – Licență gratuită

Reg Organizer – Licență gratuită

297
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Reg Organizer este un set de instrumente esențiale pentru a îmbunătății și optimiza Windows. Cu acesta puteți elibera resurse de sistem în mod eficient și puteți crește performanța computerului dvs.

Instrumentele de dezinstalare, ușor de folosit, vă permit să îndepărtați rapid aplicațiile inutile ca de altfel și urmele lăsate de acestea în sistem. Asta include directoare, fișiere și chei de registre care în mod normal rămân în sistem pentru totdeauna după o dezinstalare standard.

Datorită instrumentului de administrare startup, puteți face ca meniul start Windows să funcționeze mult mai rapid prin închiderea aplicațiilor inutile și împiedicând pornirea aplicațiilor mai puțin importante. O diagramă vizuală ilustrează creșterea efectivă a vitezei de funcționare.

Funcțiile de curățare a sistemului permit înlăturarea informațiilor inutile și expirate din computer pentru a elibera spațiu suplimentar. De exemplu, puteți înlătura versiuni mai vechi ale sistemului de operare, actualizări expirate, directoare temporare și multe altele. Uneori se poate elibera spațiu chiar și de 5-10 GB pe hard disk.

Editorul avansat de registre (cu funcția de căutare automată și funcția de înlocuire), administratorul și instrumentul de captare sistem (pentru crearea și compararea capturilor de sistem), oferă utilizatorilor experimentați ocazia să lucreze cu registrele de sistem și configurarea sistemului mult mai eficient decât până acum.

Pentru a obține Reg Organizer (v. 9.11) descărcați și instalați programul, apoi introduceți codul de mai jos:

AEESYA-ABPZK4-47WKW2-ZSHLQN-46GERJ-HJ2T3D-U2PMZA-CFDLNB-7CGA

Reg Organizer - Licență gratuită

Condițiile ofertei:

  • Aceasta este o licență pe viață numai pentru uz casnic (non-comercial).
  • Numai pentru versiunea 9.11. Actualizarea aplicației nu este furnizată. 
  • Nu există suport tehnic gratuit.