Reduceri de până la 80% la produsele de securitate G DATA

Produsele G DATA oferă protecție de bază și premium pentru computere împotriva virușilor, programelor ransomware, spyware, a hackerilor și a datelor. Soluțiile germane de securitate cu tehnologia Next-Generation-AV, protejează în mod fiabil computerele cu sistem de operare Windows, Mac și Android împotriva malware-ului și infractorilor cibernetici. 


Reduceri de până la 80% la produsele de securitate G DATA

Deși nu sunt prea folosite de români, produsele de securitate G DATA sunt apreciate în întreaga lume, iar în testele comparative din ultima perioadă au obținut rezultate remarcabile (AV-TEST, AV-Comparatives, Virus Bulletin).

Mai multe informații despre produsele de securitate G DATA găsiți aici.

PREȚURI SPECIALE

Pentru o perioadă limitată de timp, G DATA vă oferă reduceri speciale la produsele G DATA Total Security 2020, G DATA Internet Security 2020, G DATA Antivirus 2020, G DATA Antivirus 2020 for Mac și G DATA Mobile Security 2020 for Android.

Reducerile speciale le puteți accesa pe această pagină. Și ca surpriza să fie și mai plăcută, puteți cumpăra G DATA Internet Security 2020 cu o reducere de 80% de aici. OFERTA ESTE LIMITATĂ!

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.