Acasă Security Reducere specială la achiziționarea noului produs IObit Malware Fighter 8 PRO

Reducere specială la achiziționarea noului produs IObit Malware Fighter 8 PRO

353

IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers.

Noua versiune este dotată cu motoarele Anti-malware și Anti-ransomware de la IObit și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.

Mai multe informații despre noua versiune IObit Malware Fighter 8 obțineți de aici

IObit vă oferă posibilitatea de a achiziționa ultima versiune a acestui program cu o reducere de 40%. Reducerea este deja aplicată și este valabilă doar până la data de 30 septembrie 2020.

Achiziționați IObit Malware Fighter 8 PRO cu o reducere de 40%

Recomandare: Mari reduceri la achiziționarea produselor IObit, plus alte surprize

Reducere specială la achiziționarea noului produs IObit Malware Fighter 8 PRO

Articolul precedentSfaturi NSA: Cum să limitezi urmărirea locației tale via smartphone
Articolul următorWindscribe VPN – Licență gratuită