Reducere specială la achiziționarea noului produs IObit Malware Fighter 8 PRO

IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță a infecțiilor severe, precum și protecție împotriva amenințărilor de tipul spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi și hijackers.

Noua versiune este dotată cu motoarele Anti-malware și Anti-ransomware de la IObit și cu motoarele Anti-virus și Anti-malware de la Bitdefender (trebuie activate după instalarea programului), care identifică și cele mai profunde infecții, eliminându-le sau mutându-le în carantină.

Programul are și protecție în timp real împotriva spyware, precum și update automat. Interfața programului este intuitivă și vine cu un mod de vizualizare deschis-închis, cu toate detaliile necesare. Programul are incluse și modulele startup guard, browser guard, network guard, file guard, cookie guard, process guard, USD Disk guard și Malicious action guard, pentru o protecție avansată.

Mai multe informații despre noua versiune IObit Malware Fighter 8 obțineți de aici

IObit vă oferă posibilitatea de a achiziționa ultima versiune a acestui program (lansată acum două zile) cu o reducere de 50%. Reducerea este deja aplicată și este valabilă doar până la data de 19 iunie 2020.

Achiziționați IObit Malware Fighter 8 PRO cu o reducere de 50%

Reducere specială la achiziționarea noului produs IObit Malware Fighter 8 PRO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.