Acasă Antivirus Produsele de securitate Panda 2016 – Licențe gratuite 6 luni

Produsele de securitate Panda 2016 – Licențe gratuite 6 luni

8
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Panda Gold Protection, Panda Global Protection 2016, Panda Internet Security 2016 și Panda Antivirus Pro 2016 formează portofoliul de soluții Panda care asigură protecția tuturor dispozitivelor dumneavoastră. Toate produsele din gama de produse pentru acasă Panda 2016, de la cea bazică până la cea mai avansată, oferă protecție multiplatformă, asigurând servicii pentru Windows (inclusiv compatibilitate pentru Windows 10), Android, Mac și servicii anti-furt pentru iPhone și iPad. Toate cele patru produse de securitate pot fi obținute acum cu licență gratuită timp de 6 luni de zile.

Mai multe informații despre produsele de securitate Panda 2016 pot fi obținute accesând aici.

Pentru a beneficia de promoție, accesați linkurile de mai jos și instalați produsul de securitate dorit (licența trial timp de 6 luni de zile este inclusă în produs – activați trialul). După instalarea oricărui produs și activarea lui, efectuați un update. 

Panda Global Protection
 
Observații: Dacă ați folosit deja orice versiune de încercare (trialul de 30 de zile) nu veți putea activa aceste ediții speciale. Un lucru oarecum enervant al acestor versiuni speciale este că de fiecare dată când porniți Windows-ul sau deschideți interfața principală a programului va apărea o fereastră de dialog care vă anunță că acest trial de 6 luni de zile va fi expira în X zile, cerându-vă să reînnoiți licența.