Acasă Diverse Primăvara se numără…ofertele bune la PC-uri desktop

Primăvara se numără…ofertele bune la PC-uri desktop

46
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!Intel estimează că în România există peste trei milioane de PC-uri care au 4-5 ani vechime și spune că în medie, PC-urile actuale sunt cu 800 de lei mai ieftine față de cele de acum patru ani și în medie cu un kilogram mai ușoare. PC-urile actuale sunt în medie de trei ori mai rapide decât cele de acum patru ani, iar consumul de energie este cu 20% mai redus.  

Intel anunță în România campania „Curățenia de primăvară”, care readuce în prim-plan desktop PC-ul și cele mai noi tehnologii integrate în acesta. 

Argumentele Intel pentru upgrade:
 • PC-urile actuale sunt în medie de trei ori mai rapide decât cele de acum patru ani,
 • Utilizatorii pot edita și partaja fișiere video HD de 2 ore în aproape 2 minute pe PC-urile actuale. Acum patru ani dura mai mult de o oră.
 • Astăzi, PC-urile pornesc în doar câteva secunde. Un PC vechi de patru ani face asta în mai mult de un minut.
 • Pe PC-urile care au ieșiri USB 3.0 pot fi transferate 500 de fotografii în 23 de secunde. Pe PC-urile vechi care folosesc USB 2.0 durează mai bine de un minut.
 • PC-urile actuale sunt mai ușoare cu până la un kilogram față de cele de acum patru ani.
 • Utilizatorii economisesc mai mult spațiu cu PC-urile de azi, care sunt mai ergonomice față de cele vechi de patru ani.
Noi experiențe de computing:
 • PC-urile de azi sunt mult mai ușor de folosit, oferind capabilități și performanțe crescute pentru experiențe noi de computing.
 • Rezoluții mai bune pentru video-foto, cu ajutorul unor tehnologii precum Quick Sync Video, Clear Video HD sau WiDi.
 • Browsing pe Internet mai rapid și experiențe noi în social media pentru a discuta cu prietenii și familia.
 • Consum redus de energie, de până la 20% față de un PC vechi de acum patru ani.
 • Viteze de procesare de până la 30%, ceea ce face ca sarcinile zilnice să fie îndeplinite mai rapid.
 • În medie, PC-urile actuale sunt cu 800 de lei mai ieftine față de cele de acum patru ani și în medie cu un kilogram mai ușoare.
 • Un PC eficient, cu procesor Intel Pentium G3220, Intel Pentium G3240, Intel Pentium G3440 sau Intel Core i3 are prețuri cuprinse între 749,99 RON și 2.000 RON.
Consumul redus al procesoarelor din noua generație nu înseamnă numai economie de energie, ci și posibilitatea de a lucra la temperaturi mai scăzute decât în cazul procesoarelor de generație anterioară. Astfel, nevoia de răcire scade, ventilatoarele sunt mai mici, mai compacte și mai silențioase, lăsând spațiu în carcasă pentru dispozitive de stocare suplimentare sau pentru alte elemente dorite de către utilizatori. În același timp, dacă nu se doresc dispozitive suplimentare, se poate opta pentru o carcasă de dimensiuni reduse, care să economisească spațiul de lucru, spun cei de la Intel.    

La campania „Curățenia de Primăvară” participă , , Cel.ro, evoMAG și LikeIt.