Acasă Diverse Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design...

Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

67
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Prestigio Click&Touch 2 este o tastatură cu butoane fizice și taste virtuale glisante, dar și un touchpad, sau un mouse, toate într-un singur device. Aceasta poate fi conectată la orice dispozitiv, fie că este vorba de o tabletă, un smartphone, un PC, un smart TV, o consolă de jocuri, sau o tablă interactivă. Aceasta este a doua generație a produsului care obține premii pentru design, prima generație a fost și ea premiată la Red Dot Design Awards în 2020, în urma a patru nominalizări.

În cursul acestui an, am extins familia de produse bazate pe tehnologia TouchOnKeysTM prin adăugarea unui nou dispozitiv, mai subțire, cu autonomie mai mare și funcții mai diverse. Credem că această tehnologie este promițătoare și avem planuri de a o introduce și în alte categorii de produse. De exemplu, lucrăm activ la un laptop bazat pe TouchOnKeysTM, precum și la o serie de tastaturi”, a declarat CEO-ul ASBIS, Serhei Kostevitch.

Tehnologia TouchOnKeysTM extinde capacitățile tastaturilor tradiționale prin adăugarea unei funcționalități touchpad. Acum, controlul gestual, inclusiv derularea paginilor, mutarea cursorului și tastarea, care înainte necesitau un touchpad dedicat, poate fi efectuat oriunde pe suprafața tastaturii. Sistemul recunoaște intuitiv ce dorește să facă utilizatorul și comută automat între modurile tastatură și touchpad.

Tehnologia TouchOnKeysTM nu stă pe loc, iar noi continuăm să o îmbunătățim”, spune Mikhail Krupenkov, co-fondator al Clevetura LLC. „Chiar acum lucrăm la iluminarea din interior, la creșterea sensibilității senzorului și pregătim alte upgrade-uri utile.”

În fiecare an, Red Dot Award, categoria Product Design, primește mii de înscrieri de la designeri și branduri din întreaga lume. Un juriu internațional evaluează designul produselor prezentate, împreună cu funcționalitatea, ușurința în utilizare și ergonomia acestora. Decizia juraților se bazează pe o suită de parametri esențiali, cum ar fi controlul intuitiv, combinația de materiale, abordarea inovatoare și calitățile tactile. Pe baza acestor criterii, Prestigio Click&Touch 2 a fost recunoscut drept cel mai bun produs din categoria „Computer and Information Technology”.

Prestigio Click&Touch 2 a ținut cont de feedback-ul și sugestiile utilizatorilor tastaturii din prima generație, iar acest lucru a dus la crearea unui dispozitiv conceptual nou, care se concentrează pe productivitatea în utilizarea PC-urilor, a tabletelor și a dispozitivelor all-in-one. O caracteristică nouă este un set de butoane fizice, care fac selecția fără mouse și glisarea mult mai ușoare. Noul produs Click&Touch 2 are, de asemenea, o baterie cu o capacitate mai mare, care asigură funcționarea neîntreruptă pe tot parcursul zilei. Feedback-ul tactil a devenit mai precis, iar aplicația actualizată are mai multe setări. Printre altele, utilizatorul poate ajusta acum poziția zonei de atingere: colțul din stânga, colțul din dreapta sau întreaga tastatură. Mai mult, Prestigio are planuri de extindere a diferitelor aspecte lingvistice și a opțiunilor de culoare pentru Click&Touch 2.

Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de electronice de consum și soluții pentru educație și afaceri de 20 de ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute de-a lungul istoriei sale.

Produsele brandului includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și difuzoare inteligente, sisteme acustice portabile, panouri interactive, soluții de semnalizare digitală, iar acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „The art of hi-tech”, deoarece o atenție deosebită este acordată inovării, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

Brandul Prestigio este deținut de ASBISc Enterprises Plc., unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse IT de pe piețele EMEA. Are facilități tehnice de producție, design și în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CIS, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Despre Clevetura

Clevetura LLC este o casă de design cu sediul în Minsk, Belarus și birou în Shenzhen, China. Clevetura a fost fondată în 2017. Compania dezvoltă tehnologia numită TouchOnKeys. TouchOnKeys™ adaugă stratul tactil unei tastaturi tradiționale. Permite utilizatorului să controleze cursorul, să deruleze, să mărească și să facă alte gesturi direct pe suprafața tastaturii, ca și cum ar fi pe touchpad. Tastele sunt ușor de apăsat, datorită mecanicii fiabile. În cele din urmă, utilizatorii nu trebuie să apese nici o tastă pentru a comuta între modurile de tastare și tactil, funcționează automat și fără probleme. Astfel, TouchOnKeys™ transformă o tastatură într-un dispozitiv all-in-one. TouchOnKeys™ este soluția perfectă pentru laptop sau desktop PC, tablete, Mac, iPad, smart TV. Atingerea tastelor elimină necesitatea unui touchpad tradițional. Primul produs cu TouchOnKeys™ este tastatura multimedia Prestigio Click & Touch, lansată în decembrie 2019.

Despre Red Dot Design Award

Pentru a evalua diversitatea în domeniul designului într-o manieră profesională, Red Dot Design Award se împarte în trei categorii: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design și Red Dot Award: Design Concept. Cu peste 18.000 de înscrieri, Red Dot Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. În 1955, un juriu s-a întrunit pentru prima dată pentru a evalua cele mai bune produse. În anii 1990, profesorul Dr. Peter Zec, CEO Red Dot, a dezvoltat numele și marca premiului. De atunci, distincția „Red Dot” a fost dovada excelenței in design. Câștigătorii premiilor sunt prezentați în anuare, muzee și online. Mai multe informații sunt disponibile la www.red-dot.de.