1. Home
  2. /
  3. Teste Comparative
  4. /
  5. Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2015

Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2015

AV-TEST v-a acorda astăzi, 17 februarie 2016, premiile pentru cele mai bune produse de securitate în 2015. Premiile vor fi acordate separat câștigătorilor pentru categoriile „Protecţia împotriva infecţiilor malware”, „Performanță”, „Ușurința în utilizare” și „Curăţarea şi repararea computerului după un atac malware”.  De asemenea, se va acorda și premiul pentru cea mai bună protecție a unei soluții antivirus pentru sistemul de operare Android. 


Conform AV-TEST, premiul pentru cea mai bună protecție în 2015 va fi acordat produsului Symantec Norton Security. Câștigătorul  produselor „corporate” la aceeași categorie a fost desemnat Symantec Endpoint Protection.

Premiul AV-TEST pentru cel mai bun produs la categoria „Performanță” se va acorda produselor Kaspersky Internet Security și Bitdefender Internet Security, iar premiul la categoria „Ușurința în utilizare” (Usability) se va acorda produselor Avira AntiVirus Pro și Kaspersky Internet Security. Pentru produsele „Corporate”, la aceleași categorii, câștigătorii sunt produsele Bitdefender Endpoint Security, respectiv McAfee Endpoint Security.

Premiul AV-TEST pentru cel mai bun produs la categoria „Curățarea și Repararea computerului după un atac malware” va fi împărțit produselor Avira Antivirus Pro (cea mai bună suită de securitate) și Kaspersky Virus Removal Tool (cel mai bun utilitar de reparare a sistemului după un atac malware).

Premiul AV-TEST pentru cea mai bună protecție a unei soluții antivirus pentru sistemul de operare Android se va acorda soluțiilor antivirus Bitdefender Mobile Security (cea mai bună performanță generată în toate categoriile de testare) și Sophos Mobile Security (cea mai bună protecție).
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *