Acasă Android Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2020

Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2020

68
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

AV-TEST a acordat recent premiile pentru cele mai bune produse de securitate în 2020. Premiile au fost acordate separat câștigătorilor, pentru categoriile „Protection”, „Performance” și „Usability”. De asemenea, s-au acordat și premii pentru cele mai bune soluții antivirus pentru Mac și Android. 

Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2020

Conform AV-TEST, premiul pentru cea mai bună protecție în 2020 a fost acordat produselor de securitate Bitdefender Internet Security și F-Secure SAFE (Home Users). Premiul pentru produsele antivirus „corporate” la aceeași categorie a fost acordat produselor Bitdefender Endpoint Security, Bitdefender Endpoint Security (Ultra) și F-Secure PSB Computer Protection.

Premiul AV-TEST pentru cel mai bun produs la categoria „Performanță” a fost acordat mai multor produse: Avira Antivirus Pro, BullGuard Internet Security, F-Secure SAFE, K7 Total Security, McAfee Total Protection, PC Matic Home și VIPRE Advanced Security. Produsele „corporate” Kaspersky Endpoint Security și Trend Micro Apex One au obținut premiul la aceeași categorie.

Premiul la categoria „Usability” (se ţine seama de calitatea software-ului pe partea de interfaţă cu utilizatorul, consum de resurse, alarme false etc.) a fost acordat produsului Avira Antivirus Pro. Pentru produsele „corporate”, la aceeeași categorie, câștigătorul a fost „Endpoint Security Complete” de la Symantec.

Premiul AV-TEST pentru cea mai bună soluție antivirus pentru sistemul de operare Android s-a acordat produselor Bitdefender Mobile Security și Trend Micro Mobile Security. Premiul pentru cea mai bună protecție a dispozitivelor mobile folosite de utilizatori într-un mediu corporativ a fost acordat produsului „Endpoint Security” de la ESET.

Institutul AV-TEST a acordat și premiul la categoria „Cea mai bună protecție pentru sistemele MacOS” produsului Norton 360, de la NortonLifeLock, pe baza rezultatelor remarcabile. Premiul pentru cea mai bună securitate Mac pentru utilizatorii „corporate” a fost acordat produsului Symantec Endpoint Protection for Mac.

Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2020