Premiile AV-TEST pentru cele mai bune produse de securitate în 2016

AV-TEST a acordat ieri, 02 februarie 2017, premiile pentru cele mai bune produse de securitate în 2016. Premiile au fost acordate separat câștigătorilor pentru categoriile “Protecţia împotriva infecţiilor malware”, “Performanță”, “Ușurința în utilizare” și “Curăţarea şi repararea computerului după un atac malware”.  De asemenea, s-a acordat și premiul pentru cea mai bună soluție antivirus pentru sistemul de operare Android. 

Conform AV-TEST, premiul pentru cea mai bună protecție în 2016 a fost acordat produsului Symantec Norton Security (Home Users). Premiile pentru produsele antivirus “corporate” la aceeași categorie au fost Kaspersky Endpoint Security, Symantec Endpoint Protection, F-Secure Client Security și Kaspersky Small Office Security.

Premiul AV-TEST pentru cel mai bun produs la categoriile “Performanță” și “Ușurința în utilizare” (Usability) a fost acordat produsului Kaspersky Internet Security. Pentru produsele “Corporate”, la aceleași categorii, câștigătorii au fost produsele Bitdefender Endpoint Security și Kaspersky Small Office Security, respectiv Kaspersky Endpoint Security și Kaspersky Small Office Security.
 
Premiul AV-TEST pentru cel mai bun produs la categoria “Best Repair” a fost împărțit produselor Avira Antivirus Pro (cea mai bună suită de securitate pentru curățarea sistemelor de operare Windows infectate) și Kaspersky Virus Removal Tool (cel mai bun utilitar de reparare a sistemului după atacurile malware).
 
Premiul AV-TEST pentru cea mai bună soluție antivirus pentru sistemul de operare Android s-a acordat produselor Bitdefender Mobile Security (cea mai bună performanță generată în toate categoriile de testare) și Sophos Mobile Security (cea mai bună protecție).

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.