Acasă Android Pokemon GO – Află dacă smartphone-ul tău este compatibil cu acest joc

Pokemon GO – Află dacă smartphone-ul tău este compatibil cu acest joc

6
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Jocul Pokemon GO, creat de Nintendo împreună cu Niantic, este la această oră cel mai jucat de pe Play Store. De curând, numărul de descărcări a depășit numărul de utilizatori de pe Twitter, deși nu este disponibil în toată lumea.

Disponibil gratuit, dar cu posibilitatea de a face unele achiziții în cadrul jocului pentru a putea prinde toți pokemonii mai ușor, smartphone-ul tău trebuie să îndeplinească unele condiții și cerințe, ca de exemplu:

  1. În primul rând trebuie să știi că jocul este disponibil doar pentru telefoane cu Android sau iOS (Apple).
  2. Pentru a juca jocul, telefonul trebuie să ruleze minim versiunea Android 4.4. Din păcate, jocul nu funcționează și pe tabletă.
  3. Telefonul trebuie să aibă minim 2GB memorie RAM, altfel riscați să vă suprasolicitați telefonul.
  4. Dispozitivul Apple trebuie să fie minim un iPhone 5, iar sistemul de operare să fie minim iOS 8. Atenție! Jocul nu va funcționa pe device-urile cu JaliBreak efectuat.
  5. Telefonul are nevoie de o conexiune foarte bună la internet (Wi-Fi, 3G, 4G), GPS și serviciile de locație activate.

Dacă telefonul nu îndeplinește condițiile și cerințele de mai sus pentru a juca Pokemon GO, poți achiziționa unul mai puternic și cu reduceri semnificative de aici.

Telefoane compatibile cu ANDROID (Reduceri semnificative)

Telefoane compatibile cu iOS (Reduceri semnificative)

Nu uita de acumulatorii externi cu reducere!

Pokemon GO - Află dacă smartphone-ul tău este compatibil cu acest joc