Acasă Diverse Photomizer 2 SE – Optimizează fotografiile digitale cu un singur click (Promoţie...

Photomizer 2 SE – Optimizează fotografiile digitale cu un singur click (Promoţie limitată – Licenţă gratuită)

29
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Photomizer 2 este completarea perfectă pentru aparatul de fotografiat digital. Software-ul modifică fotografiile mai puţin reuşite în imagini atractive şi naturale, fără a da impresia de o post-editare artificială.


Cu Photomizer 2 SE veţi obţine rezultate care nu ar putea fi atinse nici de fotografii profesionişti în ciuda cunoştinţelor şi experienţei lor. Optimizarea cu un singur click se concentrează direct pe punctele slabe şi imperfecţiunile fotografiei digitale, la care chiar şi cele mai scumpe camere nu sunt imune. Programul are şi o funcţie pentru captarea imaginilor direct de la aparatul de fotografiat.


Pentru a obţine o licenţă gratuită pentru Photomizer 2 SE (Special Edition), accesaţi pagina de înregistrare și completați formularul cu datele necesare pentru a beneficia de serial. Vizitați pagina promoțională și dați click pe „Download For Free” pentru a descărca programul și instalați-l. După instalare, activați-l cu serialul primit.
Notă: Aceeași pași trebuie urmați pentru a obține o licență gratuită pentru Photomizer Retro 2 și Photomizer Scan 2.

Descărcați Photomizer Retro 2 (special creat pentru nostalgici oferindu-vă posibilitatea de a crea încântătoare imagini retro) de aici.

Descărcați Photomizer Scan 2 (editare cu ușurință a pozelor scanate, succesiunile de imagini scanate și chiar negativele scanate) de aici.