pentest-tools.com, platforma online pentru efectuarea de teste de securitate

CERT-RO și Pentest-Tools.com vă oferă pe parcursul Lunii Europene a Securității Cibernetice 2018, desfășurată pe parcursul lunii octombrie, oportunitatea de a vă testa gratuit securitatea site-ului.

pentest-tools.com, platforma online pentru efectuarea de teste de securitate

Până la finalul lunii octombrie, utilizatorii care intră pe platforma pentest-tools.com accesând aici sau aici se vor putea înregistra pentru a primi 300 de credite gratis. Cu aceste credite pot accesa multiple funcționalități ale platformei.

Ce face pentest-tools.com?

Pentest-Tools.com este o platformă online pentru efectuarea de teste de securitate (penetration testing și vulnerability assessment).

Este folosită de penetration testeri, administratori de sistem și dezvoltatori de site-uri web din toată lumea pentru a găsi vulnerabilități în aplicații web și infrastructuri de rețea. Platforma ajută companiile să își îmbunătățească securitatea și să devină mai rezistente în fața atacurilor cibernetice.

Cum funcționează?

Tool-urile de pe platformă acoperă întregul proces de evaluare a securității, începând de la culegerea de informații, testarea aplicațiilor web, testarea securității la nivel de rețea si exploatare.

Utilizatorul trebuie să introducă URL-ul, IP-ul sau numele sistemului pe care dorește să îl scaneze și să apese butonul de START. La finalul scanării, utilizatorul va primi un raport cu vulnerabilitățile identificate, împreună cu recomandări pentru remedierea acestora.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.