Acasă Diverse pentest-tools.com, platforma online pentru efectuarea de teste de securitate

pentest-tools.com, platforma online pentru efectuarea de teste de securitate

149
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

CERT-RO și Pentest-Tools.com vă oferă pe parcursul Lunii Europene a Securității Cibernetice 2018, desfășurată pe parcursul lunii octombrie, oportunitatea de a vă testa gratuit securitatea site-ului.

pentest-tools.com, platforma online pentru efectuarea de teste de securitate

Până la finalul lunii octombrie, utilizatorii care intră pe platforma pentest-tools.com accesând aici sau aici se vor putea înregistra pentru a primi 300 de credite gratis. Cu aceste credite pot accesa multiple funcționalități ale platformei.

Ce face pentest-tools.com?

Pentest-Tools.com este o platformă online pentru efectuarea de teste de securitate (penetration testing și vulnerability assessment).

Este folosită de penetration testeri, administratori de sistem și dezvoltatori de site-uri web din toată lumea pentru a găsi vulnerabilități în aplicații web și infrastructuri de rețea. Platforma ajută companiile să își îmbunătățească securitatea și să devină mai rezistente în fața atacurilor cibernetice.

Cum funcționează?

Tool-urile de pe platformă acoperă întregul proces de evaluare a securității, începând de la culegerea de informații, testarea aplicațiilor web, testarea securității la nivel de rețea si exploatare.

Utilizatorul trebuie să introducă URL-ul, IP-ul sau numele sistemului pe care dorește să îl scaneze și să apese butonul de START. La finalul scanării, utilizatorul va primi un raport cu vulnerabilitățile identificate, împreună cu recomandări pentru remedierea acestora.