Acasă Online PC Garage relansează “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance

PC Garage relansează “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance

13
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

PC Garage, magazinul online românesc dedicat iubitorilor de jocuri și pasionaților de hardware, relansează împreună cu BRD Finance o soluție de creditare destinată acestora, aplicabilă mai multor categorii din ofertă și completată de o reducere de 7%. 

Pentru obținerea sistemului de gaming dorit este necesară îndeplinirea unor condiții. Astfel, trebuie ca utilizatorii să dispună în primul rând de cunoștintele hardware necesare pentru alegerea corectă a componentelor și asamblarea lor, dar și ca bugetul disponibil să fie pe masura nivelului de performanță vizat. Prin alegerea PC Garage, prima condiție este îndeplinită, mulțumită consilierii oferite de specialiștii săi și serviciilor de asamblare premium furnizate clienților. Mai mult decât atât, pe lângă numărul impresionant de componente comercializate, magazinul are și o ofertă bogată de PC-uri gata asamblate, atât în regim propriu, cât și de către producători cu renume internațional, plus un portofoliu vast de laptopuri pentru toate bugetele și toate scenariile de utilizare.

Din dorința de a susține și mai mult comunitatea pasionaților de jocuri din România, PC Garage a decis să ofere o soluție și pentru îndeplinirea celei de-a doua condiții, ce ține de partea financiară. Astfel a luat naștere colaborarea cu BRD Finance și a fost introdus noul “Credit de Gaming”. Acesta presupune condiții de eligibilitate flexibile și potrivite pentru orice buzunar, cu o perioadă de rambursare de la 18 la 60 luni, un plafon de finanțare foarte generos, de minim 1000 Lei și de maximum 20 000 Lei, precum și o dobândă lunară fixă de 1,5%. Iar pentru “condimentarea” acestui demers, PC Garage oferă și o reducere de 7%, aplicabilă exclusiv produselor achiziționate prin “Creditul de Gaming”.

Din punctul de vedere al opțiunilor disponibile, clienții au de ales dintr-o gamă foarte largă de produse. Astfel, sunt oferite peste 100 de laptopuri de gaming potrivite pentru toate tipurile de jocuri, cu livrare imediată din stoc, peste 300 de componente și peste 45 de modele din categoria sistemelor de gaming gândite, asamblate și testate de către specialiștii PC Garage. Acestora li se adaugă și 13 sisteme ce poartă siglele unor producători precum MSI, ASUS și Lenovo. 

În categoria laptopuri, prețurile pleacă de la 2499 Lei, iar oferta include modele precum ASUS TUF FX504GE, echipat cu procesor Intel Core i7-8750H, 8GB memorie RAM DDR4 și placă video GTX 1050 Ti, HP Pavilion 15-bc415nq, echipat cu procesor Intel Core i5-8250U, 4GB memorie RAM DR4 și placă video GTX 1050 sau Lenovo Legion Y530, echipat cu procesor Intel Core i5-8300H, 8GB memorie RAM DDR4 și placă video GTX 1060. În cazul sistemelor concepute și asamblate de specialiștii PC Garage, prețurile pleacă de la 1580 Lei și sunt oferite configuratii precum Black DragonX9, echipat cu procesor Intel Core i5-9600K, placă video GTX 1080 Ti și 16GB memorie RAM DDR4, Omega powered by MSI, echipat cu procesor AMD Ryzen 5 2500X, placă video GTX 1660 Ti 6GB și 16GB memorie RAM DDR4 sau Drifter v7, echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 2600, 8GB memorie RAM DDR4 și placă video GTX 1050 Ti. 

Pentru cei care doresc un sistem de gaming cu sigla lor preferată, prețurile încep de la 1.999 Lei, pentru configurații precum Lenovo Legion T530 Tower, echipat cu procesor Intel Core i3-8100, 8GB memorie RAM DDR4 și placă video GTX 1050 Ti, MSI Infinite 8RC-256EU, echipat cu procesor Intel Core i5-8400, 8GB memorie RAM DDR4 și placă video GTX 1060 sau ASUS ROG GL12CX, echipat cu procesor Intel Core i7-9700K, 16GB memorie RAM DDR4 și placă video RTX 2080.

PC Garage relansează “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance
ASUS ROG GL12CX
Mai multe detalii despre campanie, precum și un calculator de rate, sunt disponibile aici.