Acasă Diverse PayU: Vor fi cu 15% mai multe tranzacții online de Black Friday...

PayU: Vor fi cu 15% mai multe tranzacții online de Black Friday 2022

127
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

În ediția de anul acesta a Black Friday, la nivelul pieței de e-commerce se vor achiziționa prin plăți online produse și servicii în valoare de aproximativ 510 milioane lei (doar pe 11 noiembrie!).

PayU: Vor fi cu 15% mai multe tranzacții online de Black Friday 2022

Pentru cel mai important eveniment de cumpărături al anului, PayU preconizează o creștere de aproximativ 15% a numărului de tranzacții cu plata online (față de anul trecut), ceea ce confirmă încă odată interesul românilor pentru acest eveniment (UNDE ESTE CRIZA ECONOMICĂ??? 😀 ), care a intrat într-o etapă de maturizare pe plan local.  

Menținerea trendului ascendent al tranzacțiilor online se datorează încrederii consumatorilor de a achiziționa în ziua de Black Friday nu doar produse din categorii vedetă precum IT&C sau fashion, ci și din alte categorii, mai noi pentru online, precum cafea, parfurmuri&cosmetice, jucării, servicii medicale sau pachete turistice, așa cum s-a putut observa în anul precedent. 

Așa cum s-a remarcat și în anii trecuți, Black Friday reprezintă pentru comerțul online momentul din an când se pot observa cu exactitate preferințele sau comportamentul românilor în materie de achiziții și plăți online, iar pentru a le adresa cât mai bine, în acest an, comercianții s-au pregătit cu reduceri din categorii de produse cât mai variate.  

Citește aici tot articolul.