Acasă IT News Participă GRATUIT la Tech Expo, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie...

Participă GRATUIT la Tech Expo, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie și inovație

113
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Doar 2 săptămâni au mai rămas până la cea mai așteptată expoziție de tehnologie și inovații din România, Tech Expo! Evenimentul se desfășoară online pe platforma MyConnector, iar participarea este GRATUITĂ!

Participă GRATUIT la Tech Expo, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie și inovație

Ediția online Tech Expo aduce în premieră 4 scene cu activități live, unde timp de 3 zile se vor desfășura prezentări de soluții și produse, discuții cu specialiștii, unboxing, testări de jocuri și multe alte surprize dedicate tuturor pasionaților de tehnologie și inovație.

Iată câteva dintre sesiunile pe care le vei putea urmări pe stage-urile Smart Everything si Tech for Kids. Unboxing Stage și Gaming Stage vor avea și ele momentul lor sub lumina reflectoarelor, cât de curând!

7 din 10 copiii spun că au fost victime sau au asistat la cel puțin un caz de agresiune în mediul online. Iar cel mai recent studiu ne spune că părinții sunt ultimii care află, uneori când este prea târziu. Alin Chiriac (fondator Adfaber) vă invită la o discuție despre un subiect ce este abordat puțin sau deloc: „Siguranța copiilor în mediul online și ce resurse au părinții pentru a aborda ACUM o discuție sănătoasă despre acest subiect”.

„Dincolo de job-urile din domeniul IT pe care noi, cei din echipa ROBOTescu le avem, suntem în primul rând părinți. Am căutat mereu pentru copiii noștri acest “ceva” suficient de interesant, care să folosească pasiunea lor pentru jocuri intr-un mod constructiv. Există metode de a învăța copiii, prin joacă, cum să-si vă creeze propriile jocuri. Iar dacă sunteți pasionați și de roboți sau construcții cu LEGO, această pasiune vă va ajuta să învățați să construiți și să programați proprii roboți. E atât de simplu, ca o joacă de copii!”

Participă GRATUIT la Tech Expo, locul de întâlnire al pasionaților de tehnologie și inovație

Secolul XXI este organizat în jurul sedentarismului, iar orele în șir petrecute la birou, în fața ecranelor, au devenit o normalitate. Poate la acest moment nu conștientizezi mai mult decât durerile de spate pe care le simți din ce în ce mai des, dar statul pe scaun ore în șir te afectează mult mai mult de atât.

Dacă te-am pus pe gânduri, acum probabil ți-ai pus o altă întrebare: eu cum trebuie să stau pe scaun? Răspunsul ți-l oferă Kim, asistentul pentru sănătatea ta de la birou.

Participă GRATUIT la eveniment:

ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT