1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Optimus Popularis: Seamănă cu un desktop, dar e tastatură

Optimus Popularis: Seamănă cu un desktop, dar e tastatură

Rușii de la Art. Lebedev Studio au scos pe piață încă din 2007 o tastatură pe care o puteam vedea doar în filmele SF. Au botezat-o Optimus Maximus, iar lumea a vorbit imediat despre ea.


Mai exact, în loc de „A, B, C” sau „F1, F2” şi aşa mai departe, au apărut butoane mai sofisticate, care simplifică la maximum traseul utilizatorului de a ajunge în folderul dorit din calculator sau pe site-ul pe care vrei să-l accesezi.

Astfel, în loc de litera „H”, de exemplu, poţi seta să apară logo-ul de YouTube, iar printr-o simplă apăsare îţi poţi asculta melodiile preferate, în timp ce tasta SPACE va fi înlocuită ca prin minune de Facebook, pentru ca tu să poţi publica pozele dorite pe cunoscutul site de socializare.

Forma va rămâne aceeaşi, numai că în spatele clasicelor butoane sunt montate leduri, iar tastatura se transformă într-un adevărat desktop, plină de iconiţe.

Pentru varianta din 2014, cea botezată Optimus Popularis, ruşii au păstrat aceeaşi idee, dar au schimbat un pic designul. În locul OLED-urilor mici, puse pentru fiecare tastă în parte, au venit cu un ecran de dimensiuni mai mari, care acoperă absolut toate tastele.În cazul în care te plictiseşti şi ai chef de-un puzzle, atunci îţi poţi face unul în câteva secunde. Va funcţiona fără nicio eroare. Ai port USB, beneficiezi de-un card de 32MB unde îţi vor fi salvate modificările, dar şi alte modele pe tastatură pe care ai vrea să le reactivezi pe viitor.


Cu 10 frame-uri pe secundă poţi avea butoane animate, asta pentru a te da mare în faţa prietenilor. Totul în timp ce o lumină ambientală se va asigura că beneficiezi de cel mai bun tratament.


Sursa: Intel IQ

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *