O&O SafeErase 14 Professional Edition – Licență gratuită

O&O SafeErase oferă o soluție viabilă pentru ștergerea irecuperabilă și definitivă a datelor de pe un hard disc. O&O SafeErase nu numai că șterge fișierele extrem de simplu, dar efectiv le anihilează folosind metode recunoscute și recomandate.

O&O SafeErase este soluția perfectă pentru ștergerea securizată a datelor și protejarea informațiilor confidențiale și private. Cu un singur click, se pot șterge sigur și permanent fișiere, directoare sau chiar partiții întregi.

Folosind O&O SafeErase puteți alege mai multe metode diferite de anihilare a datelor. Acestea diferă în numărul de suprascrieri și tipul suprascrierii în timpul procesului de ștergere.

Pentru a obține versiunea Pro accesați pagina promoției și urmați pașii de mai jos: 

  • Introduceți adresa de e-mail.
  • Ca o confirmare a înregistrării, veți primi un e-mail care conține un link – dați click pe acel link pentru a finaliza înregistrarea.
  • După confirmarea datelor de înregistrare veți primi prin e-mail și licența cerută (crearea licenței personalizate poate dura mai mult timp).
  • În cazul în care nu ați primit licența prin e-mail, verificați dosarul Spam.

Notă: În timpul instalării nu verificați pentru o nouă versiune. Licența este valabilă numai pentru versiunea 14 (penultima).

Descărcați O & O SafeErase 14 de aici.

Important: Ștergerea datelor este definitivă dacă folosiți acest program. Recuperarea datelor, chiar și cu utilizarea de software specializat, nu mai este posibilă.

O&O SafeErase 14 Professional Edition - Licență gratuită

NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!