Acasă Licențe Gratuite O&O Defrag 26.1 Professional Edition – Licență gratuită

O&O Defrag 26.1 Professional Edition – Licență gratuită

411
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

O&O Defrag este un program de optimizare Windows ce asigură, prin rearanjarea în siguranță a datelor fragmentate de pe hard disk, o viteză mai mare a operațiilor de citire și scriere pe acesta.

O&O Defrag 26.1 Professional Edition - Licență gratuită

O&O Defrag folosește trei metode diferite de defragmentare care pot fi optimizate pentru nevoile specifice fiecărui sistem în parte. În funcție de tipul și mărimea hard disk-ului, dar și de sistemul de operare folosit, O&O Defrag analizează sistemul și hotărăște rapid metoda cea mai bună pentru optimizarea sistemului pentru o performanță optimă. 

Dacă hard disk-ul are o capacitate mai mare, programul îl poate defragmenta folosind modul economic. Interfața acestui program este simplă și conține nenumărate funcții care nu se regăsesc în alte programe de defragmentare gratuite. 
 
Pentru a obține O&O Defrag Professional Edition (v.26.1), accesați pagina promoției (ofertă limitată). 
 
Download    
 
Condițiile ofertei:
  • Obțineți o licență pe viață doar pentru versiunea 26.1 (versiunea 28 este ultima disponibilă). Actualizările gratuite ale programului sunt disponibile în versiunile 26.x
  • Licența este furnizată pentru 1 computer și numai pentru uz casnic
  • Puteți instala / reinstala programul după încheierea acestei oferte. Pentru aceasta, salvați datele de înregistrare.