Acasă Licențe Gratuite O&O Defrag 19 Professional Edition (Promoție limitată – Licență gratuită)

O&O Defrag 19 Professional Edition (Promoție limitată – Licență gratuită)

15
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

O&O Defrag este un program de optimizare Windows ce asigură prin rearanjarea în siguranță a datelor fragmentate de pe hard disk o viteză mai mare a operațiilor de citire și scriere pe acesta.

Programul folosește trei metode diferite de defragmentare care pot fi optimizate pentru nevoile specifice fiecărui sistem în parte. În funcție de tipul și mărimea hard disk-ului, dar și de sistemul de operare folosit, O&O Defrag analizează sistemul și hotărăște rapid metoda cea mai bună pentru optimizarea sistemului pentru o performanță optimă. 
 
Dacă hard disk-ul are o capacitate mai mare, programul îl poate defragmenta folosind modul economic. Interfața acestui program este simplă și conține nenumărate funcții care nu se regăsesc în alte programe de defragmentare gratuite. 

O&O Defrag 19 Professional Edition (Promoție limitată - Licență gratuită)
Pentru a obține versiunea PRO a acestui program (v.19), accesați pagina promoției.