PROMO
Home / Online / (EXCLUSIV) SUPER OFERTĂ: 85% reducere la achiziționarea produsului IObit Advanced SystemCare 11 PRO (plus 3 cadouri gratuite)

(EXCLUSIV) SUPER OFERTĂ: 85% reducere la achiziționarea produsului IObit Advanced SystemCare 11 PRO (plus 3 cadouri gratuite)

IObit Advanced SystemCare 11 a fost conceput pentru a vă oferi o soluție de ultimă oră pentru a crește viteza computerului dvs. și pentru a-l păstra în starea de funcționare la performanță maximă, toate acestea prin repararea minuțioasă a erorilor de registre, curățarea de fișierele junk, problemele legate de confidențialitate, vulnerabilitate, defragmentarea hard diskului, creșterea vitezei conexiunii la internet și multe alte instrumente eficiente de sistem și securitate.

Noul Advanced SystemCare 11 vine cu o interfață ușor schimbată față de versiunea anterioară (personalizabilă), are incluse noi funcții importante, au fost realizate o serie de îmbunătățiri, oferă o scanare îmbunătățită față de versiunea anterioară, se încarcă mai rapid și este foarte ușor de folosit.

Mai multe informaţii despre noua versiune aflați de aici, iar pentru a citi ghidul de folosire a acestui program accesați aici.

SUPER OFERTĂ!

Pentru o perioadă limitată de timp, la achiziționarea produsului IObit Advanced SystemCare 11 obțineți o reducere de 85% + 3 cadouri gratuite!!! Oferta este limitată.

Pentru a beneficia de ofertă, accesați aici.

(EXCLUSIV) SUPER OFERTĂ: 85% reducere la achiziționarea produsului IObit Advanced SystemCare 11 PRO (plus 3 cadouri gratuite)

Check Also

IObit Malware Fighter 5.4 (Licență Pro 6 luni de zile)

IObit Malware Fighter este un produs de securitate care asigură detectarea și ștergerea în siguranță …