Ofertă specială pentru produsele Bitdefender 2020 (p)

Suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2020 este capabilă să ofere utilizatorilor confidențialitate completă pe internet. Noile tehnologii integrate în produs sunt construite să combată cele mai sofisticate atacuri informatice, să protejeze viața digitală de infractori informatici, site-uri intruzive, dar și de cele mai sofisticate amenințări informatice concepute să cripteze datele utilizatorilor sau să le fure identitatea.

Ofertă specială pentru produsele Bitdefender 2020 (p)

Noile produse conțin și un modul anti-tracking pentru Windows și Mac OSx, care notifică utilizatorul despre instrumentele de monitorizare din spatele fiecărei pagini vizitate și îl ajută să controleze informațiile personale compilate de către companii. Astfel, site-urile nu vor mai putea afișa către utilizatori reclame concepute pornind de la datele personale sau istoricul de navigare.

Noua funcționalitate de monitorizare a microfonului se alătură celei de protecție a camerei video și va notifica utilizatorul despre orice încercare de acces neautorizat al unor aplicații sau programe la funcția de înregistrare audio, folosită adeseori în scopuri de spionaj.

Motoarele de detecție a amenințărilor informatice sunt capabile să oprească cele mai noi variante ale amenințărilor informatice actuale, precum ransomware și minerii de monedă virtuală. Bitdefender 2020 introduce în premieră și protecția în timp real pentru dispozitive cu iOS față de tentative de înșelătorie. Indiferent de browser, noul feature va bloca orice încercare de sustragere a datelor de card sau altor date personale de către o pagină de internet frauduloasă.

Prin amabilitatea echipei Bitdefender, acum puteți achiziționa produsele Bitdefender 2020 la prețuri speciale.

Astfel, produsele Bitdefender Antivirus Plus 2020, Bitdefender Internet Security 2020 și Bitdefender Total Security 2020 le puteți cumpăra cu o reducere de 50%.

Pagina ofertei speciale Bitdefender o puteți accesa AICI.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: