OFERTĂ EXCLUSIVĂ CyberGhost VPN: Economisiți 79% la abonamentul de 1 an de zile + 6 LUNI GRATIS!

CyberGhost VPN este considerat cel mai bun VPN în acest moment, fiind folosit şi testat de peste 30 de milioane de utilizatori din întreaga lume! VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.

OFERTĂ EXCLUSIVĂ CyberGhost VPN: Economisiți 79% la abonamentul de 1 an de zile + 6 LUNI GRATIS!CyberGhost are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri. Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-AES bit), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță.

Cu CyberGhost VPN poți accesa/folosi torrentele anonim, sau accesa site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Pandora, Hulu, NBC, CBS sau Spotify. Cu CyberGhost, poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 3.700 servere localizate în 59 de țări (inclusiv în România), marea majoritate fiind servere premium. 

CyberGhost VPN este 100 % customizabil, dându-ți posibilitatea să decizi fiecare aspect al VPN-ului tău: de la anumite servere până la multiple opțiuni ce pot fi combinate, toate cu cele mai avansate filtre și posibilități de feedback de pe piață.

CyberGhost te va proteja automat de fiecare dată când te conectezi la un nou WiFi / conexiune de Internet prin cablu. Nu vei mai fi niciodată vulnerabil într-un hotel, aeroport, restaurant sau oricare alt spaţiu nou, public.

CyberGhost VPN rămâne conectat în orice moment, chiar şi atunci când nu ești la computer/mobil, astfel încât nu ai de ce să îți faci griji cu privire la securitatea ta online dacă ești acasă, călătorești, folosești un WiFi public sau descarci torrente.

CyberGhost nu dezamăgește la capitolul securitate, datorită criptării AES-256 și a unui set mare de protocoale, de la OpenVPN și L2TP/IPsec, la PPTP. În noua versiune (v.7) este prezent și un kill switch și protecție împotriva scurgerilor DNS și, de asemenea, criptarea dublă. Acest VPN este o alegere populară a utilizatorilor din China, ocolind cu ușurință Marele Firewall (sau “Scutul de Aur”) și oferind acces la numeroase site-uri web și servicii restricționate. Startup-ul româno-german Cyberghost a fost achiziționat în 2017 de compania Kape Technologies, o companie de securitate cibernetică listată la bursa de valori din Londra. Acest VPN este și recomandarea mea.

OFERTĂ EXCLUSIVĂ DE PAȘTE (FLASH SALE)!

CyberGhost VPN vine cu o ofertă specială de Paște care este greu de refuzat. Economisiți 79% la planul de 1 an de zile + 6 LUNI GRATIS!!! Acum vă puteți bucura de o conexiune VPN sigură și rapidă, plus o protecție completă anti-malware.

Cumpărați un abonament CyberGhost VPN și economisiți 79% la planul de 1 an de zile + 6 LUNI GRATIS!

Citește și

Reducere de 60% la achiziționarea programelor dezvoltate de Iolo Technologies

Considerat de TechRadar și PCMag drept cel mai bun program de întreținere și reparare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.