Acasă Online O categorie de clienți vor beneficia în continuare de upgrade gratuit la...

O categorie de clienți vor beneficia în continuare de upgrade gratuit la Windows 10

4
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Microsoft a finalizat pe 29 iulie 2016 oferta de upgrade gratuit la Windows 10 pentru posesorii unei licențe de Windows 7 și Windows 8.1, astfel încât, în teorie, nu ar trebui să existe opțiuni pentru utilizatorii de Windows fără a plăti o licență.

Cu toate acestea, este disponibilă o metodă simplă de a efectua în continuare upgrade gratuit la Windows 10

Conform unei postări pe blogul oficial Microsoft, persoanele cu handicap ce profită de funcții de accesibilitate în mod regulat în Windows 7 și Windows 8.1 vor avea posibilitatea în continuare să facă upgrade la Windows 10, fără nici un fel de emoții sau costuri suplimentare. „Cu sfârșitul ofertei de upgrade gratuit la Windows 10, care se aplică azi publicului larg, vrem să amintim clienților care folosesc tehnologii asistive că termenul nu li se aplică lor.” Pentru persoanele cu nevoi speciale a fost creat și un website special care facilitează procesul de upgrade și include toate informațiile de care acești utilizatori au nevoie pentru a profita de ofertă în continuare.

Deocamdată, oficialii Microsoft nu au anunțat și o dată de încheiere a ofertei de upgrade gratuit pentru clienții care utilizează tehnologii de asistare.