Acasă Online O categorie de clienți vor beneficia în continuare de upgrade gratuit la...

O categorie de clienți vor beneficia în continuare de upgrade gratuit la Windows 10

3

Microsoft a finalizat pe 29 iulie 2016 oferta de upgrade gratuit la Windows 10 pentru posesorii unei licențe de Windows 7 și Windows 8.1, astfel încât, în teorie, nu ar trebui să existe opțiuni pentru utilizatorii de Windows fără a plăti o licență.

Cu toate acestea, este disponibilă o metodă simplă de a efectua în continuare upgrade gratuit la Windows 10

Conform unei postări pe blogul oficial Microsoft, persoanele cu handicap ce profită de funcții de accesibilitate în mod regulat în Windows 7 și Windows 8.1 vor avea posibilitatea în continuare să facă upgrade la Windows 10, fără nici un fel de emoții sau costuri suplimentare. „Cu sfârșitul ofertei de upgrade gratuit la Windows 10, care se aplică azi publicului larg, vrem să amintim clienților care folosesc tehnologii asistive că termenul nu li se aplică lor.” Pentru persoanele cu nevoi speciale a fost creat și un website special care facilitează procesul de upgrade și include toate informațiile de care acești utilizatori au nevoie pentru a profita de ofertă în continuare.

Deocamdată, oficialii Microsoft nu au anunțat și o dată de încheiere a ofertei de upgrade gratuit pentru clienții care utilizează tehnologii de asistare. 

Articolul precedentProfesioniștii în securitate sunt foarte preocupați de amenințările criminalității informatice
Articolul următorProgramele pe care le instalăm pot fi uşor transformate în unelte sofisticate de spionaj