Acasă Online Noul Samsung Galaxy S9 şi S9+, acum în oferta Orange

Noul Samsung Galaxy S9 şi S9+, acum în oferta Orange

1337
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cele mai noi telefoane Samung Galaxy S9 şi S9+ sunt disponibile acum în oferta Orange pentru precomenzile lansate până pe 8 martie 2018.

Noul Samsung Galaxy S9 şi S9+, acum în oferta Orange

Clienţii care merg în magazinele Orange cu un telefon Samsung vechi, dar funcţional primesc extra beneficii sub forma unui voucher de 100€ pentru cumpărarea unui Samsung S9 sau S9+ şi livrare cu până la 7 zile mai devreme. Oferta este valabilă până pe 16 martie 2018 la activarea sau prelungirea unui abonament de voce de minimum 5 euro, pe 24 de luni și nu se cumulează cu alte oferte Buy-Back.

Noul vârf de gamă al producătorului Samsung aduce clienţilor o experiență de divertisment îmbunătățită datorită celei mai bune camere din clasa low light, a funcţiilor video slow-motion şi AR Emoji care oferă noi posibilităţi de exprimare şi comunicare.

Samsung Galaxy S9 şi S9+ se remarcă prin performanţele camerei şi a senzorului Super Speed Dual Pixel cu putere de procesare dedicată și memorie care poate combina până la 12 cadre într-o singură fotografie de calitate superioară.

Pe lângă funcția video Super Slow-mo care înregistrează 960 de cadre pe secundă, Galaxy S9 și S9+ beneficiază de Motion Detection, o caracteristică inteligentă care odată ce detectează mișcarea din cadru, începe să înregistreze automat.

În plus, diafragma duală Samsung (F1.5 – F2.4) alături de tehnologia Low Light, captează în mod automat mai multă lumină când este întunecat și mai puțină lumină când mediul este prea luminos, realizând astfel fotografii clare în orice condiții. 

Utilizatorii au posibilitatea să creeze un emoji care arată, sună și acționează exact ca ei. AR Emoji folosește un algoritm care analizează o imagine 2D și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresiile utilizatorului, oferind o personalizare unică.

Pe lângă performanţele noii camere, clienţii beneficiază de o experiență de divertisment îmbunătățită cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum și ecranului edge-to-edge de tip Infinity Display. Dispozitivele suportă o memorie extensibilă de până la 400 GB și sunt echipate cu cele mai recente procesoare pentru aplicații care oferă performanțe puternice și o procesare superioară a imaginilor.

Mai mult decât atât, Galaxy S9 și S9+ introduc noi funcționalități cu ajutorul senzorului optic îmbunătățit care oferă informații exacte despre starea de sănătate a utilizatorului. Acest senzor permite monitorizarea factorului Heart Load care transmite în timp real bătăile inimii.

Noile terminale Samsung sunt disponibile pentru precomandă în magazinele Orange sau online la un preţ începând cu 449 euro (TVA inclus) pentru Galaxy S9 şi 549 euro (TVA inclus) pentru S9+ împreună cu abonamentul Orange Me 43.