Noul Firefox te va face anonim pe internet

Pentru a mai recupera din terenul pierdut în ultimul timp pe piața browserelor, cei de la Mozilla au introdus noi opțiuni în noua versiune a browserului Firefox. Acestea permit oricui să devină anonim pe Internet oricând dorește.

Noua versiune de Firefox pune pe primul plan nevoia oamenilor de a nu fi urmăriți de autorități sau de altcineva în mediul online.Astfel, opțiunea “forget” (“uita”) va face posibilă ștergerea tuturor informațiilor legate de navigarea utilizatorilor în mediul online. Va ajuta la ștergerea tuturor urmelor lăsate de un utilizator pe Internet, aici fiind inclus și istoricul navigării.

Specialiștii de la Mozilla au colaborat cu mai multe companii din domeniu pentru a crea opțiuni precum cea denumită “Do Not Track” (“Nu urmări”), care blochează în mod activ conținutul considerat necorespunzător.
Noile trăsături de care dispune Firefox vor contribui inclusiv la îmbunătățirea performanței calculatoarelor. Ele vor face posibilă folosirea mai eficientă a procesoarelor de tip multi-core.

4 comentarii

  1. interesant, am firefox in romaneste, ultima versiune si nu apare butonul asta:)

  2. Open Menu – Customize. Cu Drag&Drop îl pui în meniul principal.

  3. interesant, am firefox in romaneste, ultima versiune si nu apare butonul asta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.