Acasă Antivirus Noua versiune ESET Online Scanner – scanările sunt și mai ușor de...

Noua versiune ESET Online Scanner – scanările sunt și mai ușor de realizat

7
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

ESET®, un pionier la nivel global în securitatea IT de peste 20 de ani, a lansat o nouă versiune pentru ESET Online Scanner – aplicația sa gratuită de scanare și ștergere malware, bazată pe ThreatSense®, ce oferă scanări antivirus complete direct prin intermediul browserului.


Ultima versiune de ESET Online Scanner este complet independentă de tipul browserului, ce înseamnă că poate fi rulată cu ușurință de pe toate browserele web cunoscute. În plus, instalarea este acum posibilă fără privilegiile de administrator iar scanarea și eliminarea malware-ului de pe computer este mult mai facilă. 

Configurat să fie prietenos cu utilizatorul, ESET Online Scanner a introdus de asemenea caracteristici suplimentare pentru înlăturarea malware-ului, fiind incluse:

  • Scanarea locațiilor Autostart – Activează scanarea Autostart și sectorul de boot pentru detectarea amenințărilor ascunse – prin alegerea acestei opțiuni în “advanced setup/scan targets”
  • Ștergerea regiștrilor de malware – Înlătură malware-ul care rămâne în sistemul de regiștri
  • Curățarea în timpul repornirii, urmată de re-scanare – Dacă este necesar, ESET Online Scanner este capabil să marcheze cele mai persistente secvențe malware, pentru o ștergere automată după un restart.

Pentru mai multe informații despre produs vizitați ESET Knowledgebase sau rulați-l direct din Eset.ro.

Noua versiune ESET Online Scanner – scanările sunt și mai ușor de realizat