Acasă Antivirus Noua generație de securitate cibernetică Bitdefender 2021 este acum disponibilă

Noua generație de securitate cibernetică Bitdefender 2021 este acum disponibilă

105
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cu noile soluții de securitate cibernetică Bitdefender 2021 (Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security, Bitdefender Total Security) a fost îmbunătățită performanța extraordinară de detectare a amenințărilor în mediul online.

Noua generație de securitate cibernetică Bitdefender 2021 este acum disponibilă

Noutăți în soluțiile Bitdefender 2021

Una dintre modificări vizează interfața simplificată cu utilizatorul, care conferă aceeași experiență pe toate dispozitivele și sistemele de operare, ceea ce înseamnă că cele mai importante funcții vor putea fi găsite mai ușor, mai rapid și mai intuitiv. Acum este mai simplu ca niciodată să găsești funcțiile de protecție a datelor și confidențialitate de care ai nevoie.

Cu toate că unele modificări se axează pe experiența utilizatorului, altele implică optimizarea tehnologiei integrate, fiind concepute pentru îmbunătățirea performanței și detecției amenințărilor. De exemplu, s-au îmbunătățit considerabil tehnologiile de bază și algoritmii tehnologiei machine learning, pentru identificarea precisă a amenințărilor noi și necunoscute. Acum că amenințările și malware-ul din mediul online au depășit pragul de un miliard de cazuri, tehnologiile și algoritmii brevetați ai tehnologiei machine learning pot să facă față numărului de amenințări care se află în continuă creștere și să detecteze aceste amenințări înainte de a-ți afecta sistemul.

Cât despre performanță, s-au optimizat tehnologiile, astfel încât eventualul impact asupra sistemului să fie considerabil mai mic decât oricând, pentru ca tu să te poți concentra pe și bucura de ceea ce contează cu adevărat. Acum te poți juca, poți lucra și te poți bucura de performanța sistemului tău în timp ce ești protejat de o soluție de securitate premiată.

Iar de vreme ce atacatorii nu vor lăsa nimic să le stea în cale atunci când vor să exploateze vulnerabilitățile și configurațiile necorespunzătoare ale sistemului tău pentru a instala amenințări sau pentru a-ți compromite datele, au fost aduse câteva îmbunătățiri caracteristicii Scanare vulnerabilități. Remedierea fiecărei vulnerabilități sau configurații necorespunzătoare împiedică atacatorii să profite de acestea pentru a-ți compromite sistemul. Asigurarea protecției împotriva amenințărilor și malware-ului înseamnă mai mult decât detectarea precisă a acestora; înseamnă și a cunoaște care sunt posibilele puncte vulnerabile, astfel încât să îți poți consolida postura de securitate.

Iar pentru dispozitivele iOS, acum poți naviga pe internet fără să îți fie teamă de site-urile web periculoase, frauduloase sau cu practici de phishing. Având funcția Protecție web activată, te vei baza pe o soluție Bitdefender VPN brevetată, concepută pentru iOS, care este capabilă să filtreze traficul care îți expune datele la riscuri, indiferent de browserul sau aplicația care încearcă să acceseze conținut periculos sau fraudulos.

Confidențialitatea ta este importantă

Pentru că Bitdefender prețuiește securitatea și confidențialitatea ta, au fost aduse îmbunătățiri și soluției VPN. Pentru că în prezent mulți dintre noi lucrează de acasă, nevoia unei conexiuni VPN fiabile și sigure a devenit „noua normalitate”.

VPN-ul nou și îmbunătățit este acum cu 25% mai rapid și are un comutator pentru oprirea conexiunii la internet, care suspendă traficul în cazul în care conexiunea se întrerupe accidental. De asemenea, cuprinde și capabilități îmbunătățite de streaming pentru conținutul media, care îți permit să accesezi conținutul media care fusese restricționat geografic până acum.

Deși soluția Premium VPN cu trafic criptat nelimitat reprezintă o ofertă de sine stătătoare, ea este inclusă și în linia de produse destinate utilizatorilor individuali, dar este limitată la 200 MB de trafic pe zi pentru fiecare dispozitiv. Astfel, este perfectă pentru testarea tehnologiei Bitdefender și capabilităților acesteia înainte de a alege trafic nelimitat, anonimitate completă și chiar posibilitatea de a face streaming în siguranță pentru conținutul media.

Toate acestea și mult mai multe sunt acum disponibile cu noua generație de securitate, astfel încât vei putea feri atât datele, cât și confidențialitatea ta de ochii curioși. Indiferent de sistemul de operare pe care îl folosești, Windows, Mac OS, Android sau chiar iOS, încearcă noul Bitdefender 2021.

Pentru aceia dintre voi care aveți un abonament valabil, puteți face upgrade în siguranță la noua versiune – licența veche este valabilă și pentru produsele noi.

Noua generație de securitate cibernetică Bitdefender 2021 este acum disponibilă