Acasă Antivirus Noile soluții ESET Smart Security 9 și ESET NOD32 Antivirus 9

Noile soluții ESET Smart Security 9 și ESET NOD32 Antivirus 9

15
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Software-ul de securitate apreciat de cei care l-au testat în faza beta și de evaluatorii independenți este acum disponibil, fiind complet compatibil cu Windows 10 și venind înzestrat cu o suită completă de funcționalități.


ESET®, un pionier la nivel mondial în protecția proactivă oferită utilizatorilor vreme de peste două decenii, anunță astăzi disponibilitatea noilor solutii de securitate pentru acasă, destinate platformei Windows: ESET Smart Security® 9 și ESET NOD32® Antivirus 9. Ambele au o interfață de utilizator complet reproiectată în vreme ce ESET Smart Security 9 oferă un nou instrument de protejare a tranzacțiile bancare și a plăților online.

Menținând amprenta sa ușoară asupra sistemului, devenită definitorie pentru produsele sale, ESET a reproiectat soluțiile sale de securitate pentru a îmbunătăți gradul de utilizare și performanța, oferind o interfață de utilizator complet reproiectată. Ambele produse sunt compatibile cu cele mai noi sisteme de operare Microsoft Windows 10. ESET Smart Security® 9 este o soluție de securitate pe internet all-in-one, construită în jurul legendarei tehnologii de detecție a ESET NOD32®.

Suplimentar față de celelalte tehnologii cu care protejeză clienții împotriva amenințărilor de pe internet, ESET Smart Security 9 oferă un nou modul de Protecție Plăți & Online Banking. Această caracteristică securizează browserul favorit al utilizatorului pentru a se asigura că toate tranzacțiile financiare derulate online sunt procesate în conditii de maximă siguranță – în cazul site-urilor de online banking această facilitate funcționează automat.

Cererea pentru o astfel de funcționalitate a rezultat din utilizarea pe scară tot mai largă a serviciilor de online banking, de către utilizatorii din întreaga lume, lucru care a transformat serviciile de plăți online într-o țintă a infractorilor cibernetici. “Produsele ESET sunt proiectate cu o abordare multi-strat, protejând utilizatorii în fața tuturort tipurilor de amenințări, pe diferite niveluri anti-malware. Vedem o creștere constantă în ceea ce privește numărul codurilor malware ce vizează informații și operațiuni financiar- bancare și, deși avem deja implementate tehnologii pentru a le bloca, am conceput o nouă caracteristică ce îmbunătățește experiența clienților noștri și le securizează activitățile lor online în care tranzacționează bani, la un nivel cu totul diferit.”, a declarat Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Securitatea multi-strat a ESET Smart Security 9, include de asemenea tehnologii cu perfomanță dovedită, cum ar fi Protecția Botnet, funcția Exploit Blocker și funcția Vulnerability Shield. Acestea și multe altele sunt descrise în detaliu pe pagina de tehnologii ESET. Protecția Botnet protejează calculatorul utilizatorului în fața tentativelor derulate de la distanță de către atacatori pentru a prelua controlul resurselor PC, cu scopul utilizării lor frauduloase în cadrul unor rețele vaste de calculatoare infectate. Funcția Exploit Blocker este concepută pentru a întări securitatea aplicațiilor de pe sistemul utilizatorului, în special cele ce sunt exploatate deseori, cum ar fi browserele web, cititoarele PDF, clienții de e-mail sau componentele MS Office, în timp ce Vulnerability Shield-ul îmbunătățește detecția vulnerabilităților cunoscute la nivelul rețelelor.

Softpedia.com, un binecunoscut site de știri și portal de descărcare de aplicații, a acordat ESET Smart Security 4.5 / 5 stele, și a concluzionat în rubrica Editor Review după cum urmează: “ESET este cunoscut pentru că oferă rezultate foarte bune atunci când vine vorba despre rata de detecție antivirus, viteza de scanare și resursele utilizate . Smart Security se ridică la înălțimea numelui său, oferind utilizatorilor diferite straturi de securitate împotriva amenințărilor electonice, în timpul navigării pe web sau atunci când se acordă accesul la PC către alți utilizatori.”

“Am primit un feedback foarte bun din partea comunității noastre care a ales să testeze produsul în fază beta, din partea laboratoarelor de testare independente, atât în ceea ce privește performanța cât și caracteristicile acestui nou produs” a declarat Eduard Kesely, Product Manager la ESET. “Suntem încântați de receptarea pozitivă pe care am înregistrat-o de la ei, ce validează rezultatele foarte pozitive pe care le-am înregistrat de asemenea în testele noastre interne. Noi considerăm că atât ESET Smart Security 9 cât și ESET NOD32 Antivirus 9 vor fi pe deplin în măsură să continue furnizarea unui nivel ridicat de securitate pentru clienții noștri, fără a le încetini sistemele, permițându-le să se bucure de Internet fără a fi necesar să se îngrijoreze cu privire la amenințările aflate mereu acolo.”

NOD32 Antivirus 9