Netflix transmite acum pe ecranele inteligente Google

Până acum, urmărirea serviciului popular de streaming nu era o opțiune pe ecranele inteligente Google. Google a anunțat marți integrarea Netflix pentru Nest Hub și Nest Hub Max. Netflix poate difuza acum pe ecranele inteligente Google la nivel mondial. Dacă aveți deja un abonament Netflix, veți putea conecta contul dvs. în aplicația Google Home sau Google Assistant. 

Netflix transmite acum pe ecranele inteligente Google

Începeți prin folosirea unei comenzi vocale precum “Hey Google, play Queer Eye” sau “Hey Google, open Netflix”, pentru a derula conținutul și selectați printr-o atingere. Puteți, de asemenea, solicita Google să întrerupă, să redea sau să sară înainte cu o comandă vocală. Google Nest Hub Max include, de asemenea, Quick Gestures, astfel încât puteți întrerupe sau relua înregistrarea privind la display și ridicând mâna. Ecranele inteligente de la Google transmit și Hulu, Starz, CBS All Access, SlingTV, Disney Plus, HBO Max, Peacock și Showtime, fie nativ, fie printr-o opțiune de distribuție de pe dispozitivul mobil, scrie smartnews.ro

Adăugarea Netflix este cea mai recentă știre despre echipa Google Nest. Recent, Google a adăugat apeluri video de grup pe Nest Hub Max pentru utilizatorii Google Meet și Google Duo. Noua actualizare de streaming oferă display-urilor inteligente de la Google un avantaj față de ecranele inteligente rivale Echo Show de la Amazon. Nu veți găsi Netflix sau suport nativ YouTube acolo. Urmărirea YouTube necesită navigarea cu un browser web. În schimb, Amazon Prime Video nu este o opțiune pentru ecranele inteligente Google. 

Deocamdată, se pare că alegerea ecranului inteligent pentru dvs. va fi în continuare influențată de serviciile de streaming pe care le veți urmări. 

Sursa: www.cnet.com

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.